Najduži mamurluk zabeležen u istoriji

Tridesetsedmogodišnji muškarac imao je najduži zabeleženi mamurluk na svetu nakon što je popio šezdeset krigli piva...

Ovaj čovek nije imao istoriju zdravstvenih problema niti bilo kakve povrede i nije primao bilo kakvu regularnu terapiju. Međutim, kada su ga lekari pregledali, oni su otkrili da je pacijent u potpunosti svestan, dok kompjuterizovana termografija, provera telesne temperature i krvnog pritiska takođe nisu mogli da otkriju razlog agonije u kojoj se nalazio.

Tokom beskrajnog dana, za koji je pacijent primljen na urgentni centar mislio da mu je poslednji, specijalisti su izvršili brojne preglede i testove, na kraju zaključivši da je on jednostavno pre nekog vremena popio previše, iskusivši dugotrajne posledice. Kako je muškarac priznao, on je pio pivo nekoliko dana podstaknut životnim problemima, nakon čega su krenule četvoronedeljne paklene migrene, ispraćene zamućenim vidom.

⁠Za nesrećnog pivopiju agonija je trajala šest meseci pre nego što su zaslepljujuća migrena i zamućen vid nestali, sa doktorima koji su ga lečili dugoročno dozama antikoagulanata.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group