Oteli ga vanzemaljci gurali mu svašta i od tada njemu vrlo dobro radi mašta

Šezdesetosmogidšnji ribar tvrdi da je upozoren na poslednju kovid pandemiju i Treći svetski rat pre pedeset godina kada su ga oteli vanzemaljci...

Kevin Parker navodi da je svoje ’vizije’ čuvao za sebe sve do sada, ali da se ipak boji kako bi se one mogle obistiniti, tako da je odlučio da ih konačno podeli sa svetom. „Moje vreme ovde na Zemlji se polako približava svom kraju“, izjavio je. „Ne želim da odem odavde znajući da sam mogao da uradim nešto i pomognem nekome“.

Podsećajući se svog navodnog iskustva, Parker je izjavio kako je NLO sleteo u Paskaguli, gde je pecao sa svojim prijateljem. On tvrdi da su mu vanzemaljska bića pokazala užasne događaje tokom ove otmice koja se odigrala 1972. godine.

Nazivajući kovid ’kugom’ izazvanom ljudskom rukom: „Ova kuga modernog doba ubiće milione, izazvati nedostatke hrane, ljudi će se boriti i krasti jedni od drugih kako bi preživeli. Ovo se već dešava, ali će stvari postati daleko gore, porodice će se boriti međusobno, prijatelji protiv prijatelja. Doći će vreme kada će biti potpuno nemoguće verovati bilo kome“, izjavio je Parker, koji je potom podelio svoje vizije koje je dobio po pitanju Trećeg svetskog rata.   

On tvrdi da će zalihe vode biti na minimumu zajedno sa hranom, dok će zemljište biti toliko loše da usevi neće moći da rastu nakon rata: „Ne znam da li je reč o nuklearnom ratu ili ne, ali znam da će se brojne nacije sukobiti. Ni jedna nacija na planeti neće biti izuzeta iz ovog rata. Ovo nije meni palo na pamet, niti predstavlja fragment moje imaginacije. Ovo je nešto što sam video odnosno, ono što mi je predstavljeno tokom otmice. Zaista se nadam da se ove vizije budućnosti neće obistiniti“.

Parker je podvrgnut regresivnoj hipnozi od strane svetskog istraživača vanzemaljskih otmica, Bada Hopkinsa, kako bi se njegove uspomene na navodnu otmicu otkrile. Kako je ovaj čovek dodao za medije, ženka vanzemaljca raširila mu je kapke noktima i gušila ga guranjem prsta u nos.

U hipnotisanom stanju, Parker je izjavio: „Ona je zla, zaista zla, mogu videti destrukciju, u mogućnosti sam da vidim stvari koje nikada do sada nisam video“. Da li mu je gurala još nešto kojekuda ne želimo ni da znamo, ali je ovaj čovek opisao svoje iskustvo ’na granici sa smrću’ i ’najboljim osećajem koji je imao u životu’. Parker je tvrdio da je video anđele nakon što je napustio svoje telo i pre nego što se ponovo vratio u svoju fizičku formu.

Kako je zaključio: „Ovo se dogodilo kada mi je krv potpuno izvučena iz tela i potom zamenjena, ali sa čime to i dalje ne znam. Nakon toga stvari su krenule da mi se priviđaju. Stvari iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Smatram da bi neko to mogao nazvati prokletstvom, ali od tada sam imao velikih zdravstvenih problema, koje sam u većini sličajeva tokom vremena prenebregao. Možda mi je predata kletva ili ovo može biti način koji nam može pomoći da spasimo čovečanstvo i planetu, ali mi ledi krv u žilama na samu pomisao o tome što se može dogoditi, ne meni, već svima nama“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group