Ovaj lik nije prao svog „mališana“ 24 godine

Evo šta mu se desilo...

Lična higijena je nešto o čemu učimo čim prohodamo, ali izgleda da ovaj momak nije bio prisutan kad su njegovi roditelji objašnjavali zbog čega moramo svakodnevno da se kupamo. U televizijskoj emisiji „The Sex Clinic“ 24-godišnji Zak, posetio je lekare jer kaže da njegov penis neverovatno smrdi.

Kada su ga lekari pregledali, ustanovili su da on bukvalno čitavog života nije pravilo prao svoj polni organ i da se zbog ogromne količine mrtve kože, ulja i vlage stvorila smegma, koja dovodi do pojave gotovo neizdrživog smrada.

Zak je rekao da nije znao da mora detaljno da pere svog mališana i da je to radio samo površno, što znači da on bukvalno 24 godine nije pravilno održavao higijenu, što je dovelo do pojave smegme. Doktori su rekli da se ovakva nehigijena može odraziti i pojavom teških bakterija i opasnim zaraznim bolestima i da je prava sreća da je Zak imao samo problem sa smradom, a ne neke druge, teže i gore probleme.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group