Quatar Airways poklanja 100.000 avio karata medicinskim radnicima

Medicinari su se u vremenu korona pandemije pokazali kao najveći heroji, a poznata avio kompanija odlučila je da im se zahvali na ovaj način...

Situacija sa korona virusom polako je počela da se poboljšava i broj zaraženih se smanjuje, dok se broj izlečenih povećava. Sve polako počinje da se vraća normalnom toku, uz povećane predostrožnosti i zaštite. Aerodromi polako otvaraju svoja vrata, tako da ćemo ipak moći da planiramo letovanja i putovanja o kojima maštamo jako dugo.

Iako je većina nas bila u izolaciji, medicinski radnici svakoga dana izlagali su se velikom riziku kako bi pomogli da se nevidljivi neprijatelj što brže pobedi. Zato je avio kompanija Quatar Airways odlučila da im se na neki način zahvali, pa je obezbedila 100.000 besplatnih karata za sve zdravstvene radnike.

„Hvala svim zdravstvenim radnicima širom sveta. Vaši ogromni napori i neverovatna otpornost ulivali su nam nadu u ovim nesigurnim vremenima. Kao priznanje za vaš težak rad i posvećenost, nudimo 100,000 besplatnih karata na letovima Qatar Airwys-a.“, napisano je na zvaničnoj web stranici poznate avio kompanije gde je naglašeno da će medicinski radnici moći da dobiju dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi i da ostvare popust od 35 % u prodavnicama Qatar Duty Free-a na međunarodnom aerodromu Hamad, u Dohi.

Ako želite da saznate više informacija i da se prijavite za dobijanje ovih karata, onda posetite OVAJ LINK.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group