Šek i dalje duguje 10.000$ Čarlsu Barkliju zbog 'spektakularne' opklade

Dve košarkaške legende nedavno su bili deo stručnog gostujućeg tima unutar Inside The NBA emisije, razgovarajći o trenutnim stvarima koje se dešavaju u sportu…

Tokom ovog pojavljivanja, Šek je odlučio da se nasmeje i našali sa svojim kolegom i članom Kuće slavnih, kao što to samo jedan od najvećih svih vremena može. Iskoristivši priliku da osramoti svog drugara Čarlsa Barklija na televiziji, pedesetogodišnji Šek je odlučio da se opkladi sa njim u veliki novac napadajući mu ego preispitujući njegove pravopisne sposobnosti.

Diskutujući o nekim atletskim sposobnostima kojima su upravo posvedočili, Barkli je izjavio: “Ove dve večerašnje utakmice bile su spektakularne”. Pošto je ovo sasvim normalna izjava bez preterano velike pompe, tu zapravo nije bilo ničega što bi moglo iznedriti kontroverze.

Međutim, to je Šek iskoristio kao priliku da zavrne jednu iza ušiju svom starom drugu. Uskačući u razgovor, jedan od najboljih centara svih vremena rekao je: “Speluj. Speluj”. Na ovo je voditelj dodao da Barkli sigurno ume da speluje ‘spektakularno’, na šta je Šek odgovorio: “Ne, ne ume. Deset hiljada u kešu”.

Barkli je zatim u trenutku prihvatio izazov i zatvorivši oči čvrsto pokušao da zamisli reč. “Moraću da je napišem na papir”, izjavio je pedesetdevetogodišnji NBA penzioner. On je uzeo olovku i našvrljao nešto slova na papir, dok je Šek sve vreme vikao ‘speluj’, ‘speluj’, sa druge strane stola.

U prvi mah je delovalo kao da se stvari neće najbolje završiti za bivšeg profesionalca, sa jednim od voditelja koji je izjavljivao kako možda ipak ne zna. Međutim, ne odstupajući, Čarls je izvukao poslednji atom snage iz sebe, pravilno izgovarajući SPEKTAKULARNO slovo po slovo.

Sada, moglo bi se očekivati da će multimilioner kao što je Šek ostati pri svojoj reči, jer je Barkli ipak dobio opkladu, i da će mu platiti. Međutim, ispostavilo se da nije, zbog toga što je bivši plejer Finiks Sansa pre nekoliko dana potvrdio da još uvek nije dobio centa od novca koji mu duguje.

Pojavivši se u This Morning emisiji CNN mreže, Barkliju je ponovo pušten klip, posle kog je on izjavio: “Nisam još uvek isplaćen. Nisam dobio svojih deset hiljada dolara. Hej, Keitlin – obratio se Barkli voditeljki Kejtlin Kolins - to ti je čuveno Auburnsko obrazovanje! Zapravo sam zaboravio na to. Želim da vam se zahvalim na tome što ste me podsetili”.  

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group