Švarceneger na kraju ipak ostao bez Marije Šriver

Arnold Švarceneger zvanično se razveo od Marije Šriver posle dugih deset godina od otkrivanja njegove mračne tajne i njenog nedavnog podnošenja zahteva zbog, kako se navodi, "nepomirljivih razlika”…

Sudeći prema sudskim izvorima, koji su potvrdili ovu vest Fox News mreži, razvod je okončan od strane privatnog sudije imenovanog desetog novembra, koji ga je potpisao u utorak ujutru, dvadeset i osmog decembra. Šriverova, stara šedeset i šest godina, podnela je zahtev za razvod od sedamdeset i četiri godine starog, sada već bivšeg, muža davne 2011. godine, nakon što je otkrila da on poseduje tajno dete iz afere sa kućepaziteljkom Milderd Baenom, koja se dogodila 1996. godine.

Glumac je održavao vezu sa svojim tajnim sinom Džozefom i opisao je do detalja svoju aferu i dete u memoarima Total Recall: My Unbelievably True Life Story. U ovoj knjizi, Arnold Švarceneger je napisao: „Čim smo seli, terapeut se okrenuo ka meni i izjavio - ’Marija je želela da dođe ovde danas i upita te u vezi deteta, odnosno, da li si ti otac deteta koje si dobio iz afere sa svojom kućepaziteljkom Mildred’. Odmah sam odngovorio kako je to istina“.

Uprkos aferi, Švarceneger i Šriverova ostali su u prijateljskoj vez i uspeli da dele porodične praznike zajedno kao i učestvuju u zajedničkoj proslavi njegovog sedamdeset i trećeg rođendana 2020. godine. Ovaj par ima četvoro dece, dva sina, Patrika i Kristofera, kao i dve ćerke, Kristinu i Katarinu. Nakon što je napustio mesto guvernera Kalirofnije tokom 2011. godine, legendarni Švarceneger je dao javnu izjavu potpuno otvoreno govoreći o svojoj preljubi.

On je ovom prilikom rekao: „Nakon što sam napustio guvernersku kancelariju, rekao sam sve svojoj ženi i ispričao joj za ovaj događaj, koji se dogodio preko jedne decenije. Razumem i zaslužujem osećaje besa i razočarenja među mojim prijateljima i porodicom. Ne postoje izgovori i želeo bih da preuzmem potpunu odgovornost za svoje postupke i bol koji sam naneo“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group