Tajson se igrao sa Hasbulom kao sa lutkom i pokušao da mu 'odgrize' uvce

Majk Tajson je podigao Hasbulu kao veknu hleba i pokušao da mu gricne ušnu školjku u smešnom i bizarnom snimku koji je u roku od odmah postao viralan...

Kratak klip predstavlja nam pedesetšestogodišnjeg bokserskog veterana kako se igra sa zvezdom društvenih mreža kao sa bebom, uprkos tome što je Hasbula u dvadesetim godinama. Sa 5,6 miliona pregleda na Twitter platformi, obožavaoci ova dva čoveka su imali urnebesne reakcije na čitav cirkus koji je u emisiji nastao.

Bloger visok sto tri centimetra postao je internet senzacija nakon što je krenuo sa deljenjem svojih snimaka na društvenim mrežama, često se rugajući MMA borcima. Zbog svoje dečije pojave i patuljastog rasta, izazvanog retkim tipom nedostatka hormona, Hasbula je odmah privukao pažnju javnosti.

Od tada, Hasbula je postao velika zvezda društvenih mreža sa preko šest miliona pratilaca samo na Instagram platformi. On je prošle godine postao viralan i na TikToku nakon što je izveo savršenu parodiju Nurmagomedovog merenja, dobijajući nadimak Mini Habib.

Bloger je postao čest gost brojnih događaja koje u organizaciji slavnih ličnosti što je samo povećavalo njegovu popularnost. Sada već viralni momenat dogodio se kada je Hasbula bio prvi put u SAD i tokom druženja ovog tvorca sadržaja sa ljudima iza Nelk Boys kanala u delu puta koji ga je odveo u Los Anđeles.

Kada je Hasbula gostovao u Hotboxing emisiji prošlog utorka, on je upoznao svog domaćina Tajsona i čak se pretvarao da sparinguje sa bivšim šampionom teške kategorije. Nakon što su predstavljeni jedan drugome, TikTok zvezda krenuo je da zadaje lažne udarce Tajsonu, koji je prihvatio njegovu igru, veselo izbegavajući njegove napade i štiteći svoje lice od malenog blogera.

Međutim, nije prošlo previše kako bi boksera zaposelo njegovo poznato ludilo i pre nego što je on počeo da se ponaša potpuno otkačeno. Iznebuha, Tajson je podigao Hasbulu kao detence i pretvarao se da mu grize ušnu školjku, postavljajući jasnu referenciju na njegovu ikoničnu borbu protiv tadašnjeg rivala Evandera Holifilda.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group