Uvek je bitno igrati na sigurno: kondomom zaštitila mikrofon od oluje

Dama reporter u Floridi objasnila je zbog čega je izabrala prilično čudan način zaštite kako bi svoju opremu sačuvala od brutalnog uragana Iana...

Oluja četvrte kategorije danima tuče američku sunčanu državu i poprilično je jaka. Nacionalni centar za uragane u SAD upozorio je na nadolaženje oluje opasne po život, katastrofalne vetrove i poplave na floridskom poluostrvu, naredivši evakuaciju milionima ljudi. Međutim, novinari se nalaze u samom centru zbivanja kako bi pokrili sva dešavanja i masivnu oluju, boreći se istovremeno sa svim njenim elementima kako bi osigurali da njihova i oprema njihove ekipe ne bude uništana.

Jedna od tih osoba je i Kila Geler, sa kanala NBC2, koja je stručno navukla kondom preko svog mikrofona tokom reportaže. Nakon što je dobrano zbunila gledaoce i sve u studiju, koji su se pitali šta je to ona stavila preko svog uređaja, brojni koji nisu shvatili o čemu se radi, odgovor su dobili od ove dame direktno, nakon što je ona iskoristila društvene mreže i objasnila zbog čega se opredelila za ovakav vid zaštite.

„Brojni me pitaju šta mi je to na mikrofonu“, izjavila je Gelerova. „To je upravo ono što mislite da jeste. To je kondom. On mi pomaže da zaštiti mikrofon. Ova oprema ne sme da se pokvasi, tu je vetar sa obilnim kišnim padavinama, tako da moramo uraditi sve što možemo kako bismo je zaštitili i ja sam na njega stavila kondom.“

Gospođa svakako zna da je kondom jako dobra zaštita i kad je već efektivna u 98% slučajeva prilikom našeg seksa, sprečavajući razne tekućine da pređu na drugu stranu, njeno brzo i efikasno rešenje za mikrofon deluje kao izvanredno domišljat potez.

Kolega sa ABC7 kanala, Džef Bureta, podržao je upotrebu kondoma svoje koleginice za zaštitu mikrofona, naglašavajući: „Ništa nije bolje kako bi se mikrofon učinio vodootpornim. Moj kolega sa vremenske prognoze imao je puno pitanja, ali ovo je definitivno svetla tačka i dokaz snalažljivosti usred ove strašne oluje“.

Naravno, nema nikakve sumnje da su ljudima koji pokrivaju ovaj novi uragan imena Ian zaista potrebna sva sredstva zaštite koja mogu naći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyla Galer (@kylagaler)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group