Vatrogasci mole TikTokere da ne peku šnicle u tosterima

Jedna vatrogasna jedinica izdala je hitno upozorenje svima koji pokušavaju da ispeku šnicle u tosteru...

Ovo je samo još jedan od brojnih potencijalno opasnih trendova na TikTok platformi i predstavlja izazov pod nazivom ’toster šnicla’ u kome učestvuje hiljade ljudi, koji pokušavaju da ispeku sirovo meso u tosteru. Naravno ovaj trend je izmakao kontroli kao i svaki drugi, posebno u Londonu, gde je lokalno vatrogasno odeljenje izdalo obaveštenje i zamolilo ljude da ne učestvuju u njemu.

Zajedno sa upozorenjem, vatrogasno odeljenje ovog grada postavilo je i snimak sa TikToka u kome možemo videti prženje mesa u tosteru. Govoreći zvanično na Twitter platformi početkom ove nedelje, koja je takođe označila i nedelju ’električne bezbednosti’, vatrogasci su izneli: „Šta imate za ručak? Ove nedelje, u kojoj obeležavamo zaštitu od električne energije, podsećamo ljude da koriste proizvode u njihove dizajnirane svrhe. Nemojte peći šnicle u tosterima“.

U kratkom klipu od jedanaest sekundi, TikTokerka koja se krije iza naloga @itsmeju1iette, snimala se dok je stavljala sirovo meso u toster, nakon čega je preskočila do dela kada je ono već bilo spremno i stiglo na tanjir, kome je dodala i nešto sosa.

Ova devojka je definitivno bila veoma oduševljena svojim kulinarskim veštinama, jer se njen klip završava u uživanju u šnicli, iako je u njegovom opisu naglasila kako je sprema za svog dečka. Ne postoje nikakve indikacije o tome koliko je meso provelo vremena u tosteru, ali pošto je ona sugerisala da je ovo idealan način da se ono spremi, možemo pretpostaviti da se radi o nekom razumno kratkom vremenskom roku.

@itsmeju1iette Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 #foryou #cooking #chef ♬ It's Beginning to Look a Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters - 🎄🎄🎄

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group