Velški vragolan ponovo alarmirao policiju i prestravio komšiluk

Jednom šaljivdžiji praktična šala otrgla se u potpunosti kontroli kada je ostavio krvave delove tela da vise iz komšijinih kanti za smeće...

Policija je odmah zatrpala lokaciju za koju je smatrala da je mesto zločina, nakon što je lokalno odeljenje Devizesa pozvano od strane jednog prolaznika koji je video nemilu scenu u pola pet ujutru. Kada su inspektori iz ubistava i forenzičari stigli na lokaciju i krenuli sa ispitivanjem kanti, jedan od stanara iz okoline pohitao je ka njima kako bi im objasnio da se radi o šali koja je otišla pogrešnim putem.

Policajci su zaključili da su ovi krvavi udovi zaista lažni, a nakon nemilog incidenta ovaj šaljivdžija je izjavio: „Postavio sam ih u komšijine kante i ostavio da vire pomalo. Ovo su veoma dobri delovi tela, potpuno su nalik pravim. Stavio sam ih u torbu tako da ne možete da ih vidite sada. Sve je samo praktična šala koja se otrgla kontroli“.

Pre osam godina, džedaj, karakter iz Mortal kombata i stražar Umbrella Corporation iz Resident Evil franšize podigli su javnost na noge i doveli do toga da ih naoružani policajci bukvalno kordonom izguraju sa puta u Severnom Velsu.

Ovaj trio maskiranih šaljivdžija i entuzijasta slikao se ispred jedne bašte pre nego što su policijske snage u punoj ratnoj opremi krenule za njima nakon što su dobili dojavu o trojici jako sumnjivih mladića, navodeći da su najverovatnije i naoružani. Međutim kako je tada izjavio Kevin Kotam, isti čovek koji je postavio delove tela komšiji u kante, ovo je bio plastični pištolj, duplo manji od pravoga. Kevin Kotam, poznatiji kao Ril Džedaj, zajedno sa svojim prijateljima Stivenom Oliverom i Džonom Satonom, krenuo je u maskaradu koja je igrom slučaja povukla čitavu policijsku operaciju pod punom ratnom opremom.

U to vreme, Kevin je izjavio za Nort Wels Live: „Ni u snu ne bih pomislio da bi džedaj, Sub-Zero i lik iz Resident Evil franšize mogli da izazovu ovako zastrašujuću reakciju. Da je ostatak ekipe došao kao što je bilo planirano, imali bismo diznijeve princeze i najverovatnije bi bilo daleko očiglednije da se ovde radi o nečemu što zaista nema nikakvu zlu konotaciju“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group