Zarađuje preko hiljadu evra na noć pružajući usluge udatim ženama

Žigolo koji zarađuje više od hiljadu evra za jednu noć zabave tvrdi da mu dame koje koriste njegove usluge često govore stvari koje ne bi ni u ludilu rekle svojim muževima...

Tom, koji je Poljak po poreklu, izjavio je u Soft White Underbelly emisiji da je u početku upošljavan radi seksa, ali je ženama koje su ga unajmljivale ubrzo postalo veoma komforno pokraj njega, dodajući daleko romantičnije predloge u njihove aranžmane. „Nakon prvog dana, one žele nešto više od običnog zabavljanja sa nekim“, izjavio je Tom. „Sve žene zaista žele nekoga ko će ih saslušati“.

Dok je seksualnim radnicima ženskog pola uglavnom potrebno desetak minuta da završe sa svojim klijentima, Tom tvrdi da je njegov posao mnogo duži – najmanje tri sata - i da ponekada može biti sa jednom ženom i po nedelju dana. Akcija sa Tomom za jednu noć dame košta nešto više od hiljadu evra, dok ih čitava sedmica može olakšati za cifru veću od osam hiljada evra.

Kako ovaj žigolo tvrdi, njegova klijentela je sačinjena najčešće od udatih žena, dok su druge uglavnom dame od karijere, koje nemaju vremena za veze. On tvrdi da žene neretko pokušavaju da budu u nešto konvencijalnijoj vezi sa muškarcem, ali da kvalitet ovog odnosa često nije onakav kakvim ga očekuju.

Tridesetčetvorogodišnji Tom odrastao je sa dosta slobode, što ga je dovelo do toga da završi u društvu prilično šarenih karaktera. „Radio sam loše stvari, bio sam diler, huligan, nešto slično članu neke bande ili tako nešto“, izjavio je Tom. „Međutim, život huligana ili dilera, nekoga ko ne želi da se povinuje zakonu i poštenim putevima, prilično je jak opijat takođe. Osećate snagu, ljudi su zastrašeni vama, posebno u krugovima u kojima ste dobro poznati.“

Međutim, Tom tvrdi da se umorio od takvog života i da je ga je on činio lošom osobom, odlučivši da postane broker na berzi umesto toga. Uprkos ovom pokušaju da se ispravi, on je ipak ušao sa prijateljem u posao šverca cigareta, u kome je, prema njegovim rečima, bio prilično dobar, zarađivao neverovatne sume novca, oko 60.000 nedeljno, ali je i to bilo nelegalno.

Na kraju, njega je ipak stigla ruka zakona i zatvoren je na tri ipo godne, koje je odslužio u celosti, a nakon puštanja odlučio je da postane preduzetnik i pratilac. Tom je žigolo već pet godina i kako je izjavio u pomenutoj emisiji, on zarađuje veoma dobre pare i uživa u seksu sa svojim klijentima. „Imam neke žene koje su mi daleko više od običnih klijenata, mogu slobodno reći da je to neka vrsta prijateljstva“, rekao je Tom, koji takođe nudi i iskustvo dečka, u okviru koga se nalaze odlasci na večere, na predstave ili u bioskop.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group