Zbog nasilničke masturbacije završio u urgentnom centru

Jedan mladić zamalo nije izgubio život nakon što je zbog žestokog šamaranja budale zaglavio u bolnici...

Sudeći prema izveštajima Radioloških slučajeva, anonimni muškarac završio je na urgentnom nakon što je doživeo medijastinumski emfizem od preteranog šmirglanja mačora. Ovo retko plućno stanje uglavnom se javlja kod mlađih muškaraca u njihovim dvadesetim godinama, kako navode lekari, a ono može biti rezultat akutnog napada astme, naporne fizičke aktivnosti, obilnog povraćanja i snažnog napada kašlja.  

Dvadesetogodišnji muškarac je lekarima rekao kako je osetio iznenadni i oštar bol u grudima, ispraćen kratkim dahom dok je ležao u krevetu i igrao se igre meda ima kapu, meda nema kapu. Kada je pregledan u bolnici, lekari su primetili da je njegovo lice oteklo i mogli su se čuti šišteći i pucketajući zvuci iz njegovih disajnih puteva. Kao rezultat, mladić je premešten na intenzivnu negu sa ozbiljnom dispnejom i bolovima u grudima.

Njegov bol u grudima je uspešno tretiran paracetamolom i antibioticima i on je ostao još tri dana na intenzivnoj nezi. Na kraju, pacijent je prebačen na odeljenje, gde su njegovi simptomi nastavili da jenjavaju pre nego što je pušten kući.

Ova vrsta emfizema veoma je retko stanje koje utiče na disajne puteve tako što navodi vazduh da putuje do gornjih delova grudi i akumulira se u mestu nakon što krene da curi iz pluća, disajnih puteva ili creva. Glavni simptomi se uglavnom ispoljavaju snažnim bolovima u grudima i otežanim disanjem.

Iako je ovo krajnje neobičan način da se poseti urgentni centar, ovo nipošto nije prvi put da se ovako nešto dogodilo, a gotovo sigurno neće biti ni poslednji. Sledećeg puta kada ovaj momak bude upražnjavao samoljublje verovatno će biti malo obzirniji prema brzini kojom čekić štema.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group