Žena otpuštena zbog seksualnih radnji sa brojnim kolegama u policijskoj stanici

Policijski službenik, dvadesetšestogodišnja Megan Hal oralno je zadovoljila detektiva u policijskoj teretani, nakon čega su se normalno vratili na svoje radne zadatke...

Ova žena pozornik otpuštena je sa posla zbog seksualnih aktivnosti sa svojim kolegama na dužnosti. Megan Hal je prema navodima oralno obradila još dva službenika u policijskoj stanici, slala im pornografski materijal i pokazala grudi na đakuzi žurci u Girls Gone Wild stilu. Halova se navodno hvalila veličinom penisa jednog od svojih brojnih parnera i opisala je sebe kao ženu koja se nalazi u ’otvorenom braku’.

Skandal je doveo do toga da je ona automatski otpuštena iz La Vergne policijskog odeljenja u Tenesiju, sa narednikom Luisom Pavelom, pozornikom Huanom Lugoom, narednikom Tajem Mekgovanom i detektivom Senseom Šildsom, koji su zajedno sa njom ispraćeni iz ove zgrade plavog bluda.

Šilds je priznao da ga je Halova oralno obrađivala dok su oboje bili na dužnosti u okvirima policijske teretane, pre nego što su se vratili za svoje stolove i nastavili radni dan. Dvoje drugih policajaca koji su imali intimne odnose sa Halovom, Patrik Megliko i Leri Holadej zadržali su svoje poslove, ali se nalaze pod suspenzijom.

Ostale seksualne radnje ove vredne pčelice dešavale su se u hotelima i na zabavama sa brojnim drugim policijskim službenicima, u njihovim kućama i na brodovima, a čitava istraga pokrenuta je od strane gradonačelnika do koga su stigle informacije o bludnoj službenici koja je retko koji pištolj preskočila u ovoj maloj stanici.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group