Žena u braku sa krpenom lutkom nedavno dobila bebu

Svet je jako zabavno mesto jer su ludnice poluprazne...

Kako izreka kaže ’ljubav ne poznaje granice’, dok se to definitivno može reći i za ženu koja se zaljubila u krpenu lutku. Meirivona Roča Moraes pronašla je svoju srodnu dušu u lutki ljudske veličine koju ona naziva mužem, dok je ovaj par čak otišao i korak dalje dobijajući bebu. Tridesetosmogodišnja Brazilka izjavila je da je njena mama kreirala lutku imena Marselo, nakon što joj se ona žalila kako je sama i da nema nikoga sa kim može da pleše.

Ono što je dalje bilo može se nazvati ljubavlju na prvi pogled, a nakon nekoliko meseci zabavljanja, Meirivone je osetila da je ’trudna’. Sledeći normalan korak naravno, predstavljalo je venčanje pre nego što se malo strašilo rodi i ceremonija kojoj je prisustvovalo oko 250 ljudi. Potpuno razumno, porođaj je prošao potpuno bezbolno, ali kako žena tvrdi on je ipak trajao oko trideset i pet minuta.

Sve je bajno i sjajno, ali kao u svakom braku, stvari ne mogu uvek biti dobre i lagane, dok majka ovog divnog anđela dodaje: „On poseduje brojne dobre kvalitete, ali je veoma lenj sa druge strane. On uopšte ne radi, ali ja sam veliki borac i održavam stvari u pokretu za nas“.

Meirivoneova tvrdi da je nakon jedne večeri, tokom koje Marselo nije koristio kondom, ona osetila da je trudna i da je dobila na kilaži, potpuno spremno i sa velikom radošću isčekivajući prinovu. 21. maja ovaj čudni bračni par dočekao je svoju bebu lutku i predivnog malog anđela kome su dali ime Marselinjo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group