Kompanija Razer predstavlja novi Basilisk V3 Pro model za ultimativno igračko iskustvo

Trka u proizvodnji najbolje gejming opreme nikada nije usporila od kada su proizvođači videli potencijal ovog prefiksa, tako da je kompanija Razer sada predstavila novi Basilisk V3 Pro model, koji naziva najnaprednijim mišem koji je ikada kreirala...

Zadržavajući u većem delu izuzetnu ergonomsku formu svog prethodnika, novi model poseduje nešto veći potencijal prilagođavanja zahvaljujući Croma Lighting sistemu sa trinaest zona i Full Underglow opciji, zaduženoj za pružanje svakoj od ovih površina izbor između 16,8 miliona boja kako bi se periferalija na savršen način uklopila sa bilo kojom kombinacijom igračkih postavki.

Optical Mouse Switches Gen-3 sistem ove kompanije pruža korisnicima bolji taktilni odgovor dok su 10+1 dugmići sa opcijom programiranja zaduženi za stvaranje uređaja koji je ultimativna ekstenzija naše ruke u bilo kojoj igri koju možemo da zamislimo. Focus Pro 30K optički senzor takođe poseduje preciznost rezolucije od 99,8%, što osigurava neverovatnu preciznost u kompetetivnim naslovima.

Za sve igrače koji žele da poseduju ultimativnu periferaliju kompanije Razer, važno je napomenuti da je ovaj miš dostupan putem njenog zvaničnog sajta po ceni od sto šezdeset dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group