Nove Adidas slušalice koje se mogu bežično puniti prirodnom i veštačkom svetlošću

Pomerajući granice inovacije, kompanija Adidas predstavila je nove bežične slušalice koje poseduju mogućnost punjenja putem prirodne ili veštačke svetlosti...

Brend sportske opreme stupio je u saradnju sa kompanijom Zound Industries i švedskim brendom Exeger, koji se bavi solarnim tehnologijama, kako bi kompletirao svoj revolucionarni projekat. Veoma fleksibilni, lagani materijal sa solarnim ćelijama nazvan Powerfoil, korišćen je kako bi RPT-02 SOL slušalice bile kreirane.

Ćelije koje ove slušalice sadrže potpuno su unikatne zbog činjenice da putem sito štampe mogu biti primenjene na širok opseg različitih površina, kao što su karoserije automobila, zidovi, razni aksesoari i brojne druge stvari.

Kako bi se omogućilo vrhunsko audio iskustvo, lagani induktor je uključen u čitav dizajn tako da korisnici novih slušalica tačno mogu znati kada je vreme za punjenje. Ove adidas slušalice dolaze u noćno sivoj i solarno žutoj šemi boja, sa bluetooth opsegom od deset metara.

Sa samoodrživošću na umu, slušalice su kreirane od 87% reciklirane plastike i poseduju mogućnost da ponovo prođu reciklažni proces u budućnosti kako bi se umanjio njihov uticaj na okruženje. Kreirane za sve ljude aktivnog životnog stila, poseduju IPX4 rangiran dizajn, što znači da donose otpornost na znoj i prosipanje tečnosti, zajedno sa mogućnostima ukljanjanja delova radi čišćenja.

Još jedna impresivna karakteristika ovih slušalica jeste vreme emitovanja zvuka od osamdeset sati. Sve to znači da one mogu biti korišćene u mrklom mraku bez solarnih ili priključnih punjača. Adidas RPT-02 SOL modeli slušalica takođe stižu i sa USB ulazom u slučaju da ne postoji nikakav izvor za punjenje baterije.

Adidas RPT-02 SOL slušalice stižu sa cenom od 229 evra i dostupne su putem zvaničnog sajta nemačke kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group