Novi prenosivi zvučnik kompanije Marshall moćnih karakteristika i klasičnog stila

Kompanija Marshall prenosi svoj koncept impresivnog zvuka na nove visine sa svojim poslednjim bežičnim sistemom...

Novi portabl Middleton zvučnik kultiviše superiorno audio iskustvo putem lične True Stereophonic tehnologije legendarnog brenda, multidirekcionog stereo sistema kreiranog od Class D pojačala. Jedinica poseduje četiri zvučnika smeštena napred, nazad i na bokovima Middleton uređaja, koji nudi zvuk u 360 stepeni unutar svakog prostora. Ukoliko neko poseduje drugi Marshall zvučnik ili poznaje nekoga ko ima, dva ili više zvučnika mogu biti povezana radi Stack sesija i emitovanja istih pesama sinhronizovano.

Za sve kupce koji žele da prilagode zvuk svoje muzike još više, na gornjim delovima ovog prenosivog sistema nalaze se suptilne kontrole baseva i visokotonaca, kao i glavno dugme za plejbek. Ovim karakteristikama je takođe moguće pristupiti i putem posebne Marshall aplikacije. Radi dodavanja kvaliteta i personalizacije zadužena je i pedantna Dynamic Loudness tehnologija, koja dolazi uključena u zvučnike i automatski podešava sa balans tona svake pesme.   

Novi model izgrađen je na bazi retro izgleda i ranih reinterpretacija klasične postavke Marshall zvučnika, kao što su Stanmore i Kilburn. Iako se savršeno uklapa u kućnim uslovima korišćenja, ovaj zvučnik je opremljen i kaišem za nošenje, zajedno sa IP67 kvalitetom izrade koji je otporan na prašinu i vodu, što znači da ovaj sistem može biti korišćen u parku ili na plaži bez stresa od potencijalnih oštećenja.

Čitava spoljašnjost novog sistema kreirana je od materijala nalik gumi, koji je 55% reciklirane plastike i elektronike. U okviru jednog punjenja, Middleton nudi preko dvadeset sati audio emitovanja, a kada konačno istroši svoju snagu, on može biti u potpunosti napunjen ponovo za svega četiri ipo sata. Novi Marshall prenosivi zvučnik Middleton nalazi se u prodaji sa cenom od 299,99 dolara i može biti poručen onlajn.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group