Novi projektor kompanije Philips za ultimativni televizijski doživljaj

Uprkos činjenici da je Philips Screeneo U4 Ultra-Short-Throw projektor dobio pomešane kritike, Philips je odlučio da napravi veliki korak u ovom polju…

Rezultat tog iskoraka je Philips Screeneo U5 Ultra Short Distance projektor koji emituje ekran od 150 inča, kada se postavi na 40 cm od zida. Prikazujući kristalno čistu 4K UHD sliku, Screeneo U5 je sposoban projektovanja ekrana od 120 inča kada se nalazi na samo 27.5 cm od zida.

Za razliku od svog prethodnika, Screeneo U5 vas neće razočarati osvetljenošću slike i obećava “ultra-živahne boje, oštriji kontrast i bogatije detalje”, pored 2.200 ANSI lumena. Projektor je kompatibilan sa Android TV 11, ima ugrađen Chromecast, a može biti glasovno kontrolisan uz pomoć Hey Google opcije.

Povrh svega toga, projektor takođe ima integrisan Dolby Atmos 2.2-kanalni zvučni sistem koji će vas oduševiti svojim kvalitetom. Druge važne osobine su stopa osvežavanja od 60 Hz, kao i dualni HDMI 2.1 portovi, koji vam omogućavaju da svoj projektor povežete sa eksternim uređajima.

Na kraju, možemo reći da je knjiga porudžbina za ovaj projektor već sada otvorena na Philips Projection zvaničnom sajtu, a da se prve dostave očekuju početkom sledeće godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group