Novi saveznici u teretani ove zime pravljeni su da impresioniraju

Kratak dan, mnogo obaveza? Zbog odgovornosti prema poslovnim zadacima i bliskim ljudima, najčešće „precrtamo“ aktivnosti koje se tiču nas samih, vreme koje smo predvideli za odmor, relaksaciju i brigu o sopstvenom telu.

Takođe, moderna tehnologija nas najčešće vodi ka tome da upadnemo u pasivnu rutinu, bar što se tiče fizičkih aktivnosti, a to se posebno dešava tokom hladnijih dana, kada sve što želimo jeste da se ugrejemo kod kuće. Međutim, zašto tehnologiju ipak ne bismo iskoristili tako da poboljšamo sopstveno zdravlje? Uz novu Galaxy Watch5 seriju pametnih satova, kojima možemo da „prepustimo“ dnevnu kontrolu nad telom, konačno u raspored možemo da uključimo i brigu o sebi, a da se uz to i zabavimo.

Počnite već danas!

Bez obzira na to da li smo odlučili da krenemo u teretanu ili ipak želimo da vežbamo kod kuće, izgovor ne postoji – sa treningom možemo početi već danas! Na početku, veoma je važno da pripremimo telo i zagrejemo mišiće, a ako nam neko u tome može pomoći, to je onda definitivno naš personalni trener sa ruke. Kao i prošlogodišnji model, Galaxy Watch4, i model Galaxy Watch5 prati stanje našeg tela, ali sada sa još većom preciznošću. Takođe, on poseduje i moćni 3-u-1 BioActive senzor koji radi zajedno sa drugim senzorima iz serije Galaxy Watch5, uključujući novouvedeni senzor temperature (dostupnost ove funkcije zavisi od tržišta), kako bi korisnicima pružio dubinsko razumevanje zdravlja. Ono po čemu se ističe ovaj novi senzor je infracrvena tehnologija koju koristi za preciznija očitavanja, čak i ako se temperatura vašeg okruženja promeni, pa tako iz zatvorene prostorije možete i napolju nastaviti sa treningom.

I sportska oprema i modni detalj

Trenerka, majica, patike i spremni smo! Međutim, kako bi stil bio potpun čak i kada treniramo, uvek možemo da dodamo i aksesoar koji predstavlja spoj lepog i korisnog. Galaxy Watch5 nudi moderan i minimalistički dizajn, kao i performanse koje vam pomažu da postignete više svaki dan. Svako može pronaći boju ovog sata po svom ukusu jer je dostupan u novim atraktivnim opcijama neutralnih boja. Možemo da biramo između velikog ekrana od 44 mm koji je dostupan u grafitnoj, safirnoj i srebrnoj boji, kao i malog ekrana od 40 mm koji je dostupan u grafitnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj boji sa ljubičastim kaišem. Za sve one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, dostupan je i Galaxy Watch5 Pro i to u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm.

U našoj službi 24/7

Nakon „jakog“ treninga, odmor se podrazumeva, a odličan pokazatelj toga kako se mišići oporavljaju jeste upravo Galaxy Watch5. Pored toga što pruža informacije o otkucajima srca, kao i prilagođene preporuke za potrošnju vode na osnovu gubitka znoja, on je aktivan čak i kada mi nismo. Naime, naš personalni asistent nam je dostupan 24/7! On prati stanje organizma dok se odmaramo, prolazi kroz sve faze našeg sna i pruža informacije kako o nivou kiseonika u krvi, tako i o potencijalnom hrkanju.

Muzika za motivaciju

Nijedan trening se ne može zamisliti bez muzike, a kako bismo u potpunosti uživali u čistom zvuku i prepustili se omiljenim tonovima, na trening se ne ide bez slušalica – Galaxy Buds2 Pro. Prepustite se omiljenim pesmama uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon i čistu rezoluciju. Sa novim Samsung seamless codec (SSC Hifi) kvalitetna muzika se sluša bez kašnjenja, a nove koaksijalne dvosmerne slušalice čine da zvuk bude jasniji neko ikada. Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 posto manji, sa čvrstim prijanjanjem koje je napravljeno da bi se izbeglo okretanje, tako da ih neće remetiti nijedna vaša aktivnost, pa ni najjači kardio. Još jedan razlog da se odlučite za ove slušalice jeste taj što u slučaju da ih izgubite, Smart Things Find sada čini da njihovo lociranje postane lakše i brže, bez obzira na to da li su spakovane u kutijicu ili van nje.

Za više informacija o ovim uređajima posetite:

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Buds2 Pro

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group