Kamila Kabeljo, sa Kube s ljubavlju

Rođena u Havani na Kubi i odrasla u Majamiju na Floridi, Kamila Kabeljo donosi energiju koja je veoma nedostajala modernom popu.

Tamnokosa devojka koja je postala plavuša, rođena je 3. marta 1997. godine, puni 27 godina i nismo mogli da ne proslavimo njen rođendan, naravno, uvek na naš način.

Kamila Kabeljo je 2012. godine učestvovala na američkom X-faktoru, sa grupom Fifth Harmony koju je stvorio Sajmon Kauel. Njena prva pesma je, međutim, objavljena 2013, sa grupom Miss Movin On. Četiri godine kasnije, 19. maja 2017, izašla je njena prva solo pesma „Crying in the club“.

Iste godine usledile su mnoge pesme koje postaju viralne, dok je saradnja sa njenim bivšim partnerom Šonom Mendesom i pesmom Senorita odigrala važnu ulogu u razvoju njene profesionalne karijere. Naravno, njih dvoje su sarađivali i 2015. godine, na pesmi „I Know What You Did Last Summer“, ali su prestali da rade kada je njihova veza prekinuta.

Danas 27-godišnja Kamila Kabeljo ima bogatu diskografiju u svom portfoliu, dok je ona prva žena koja je ikada dostigla 41.000.000 slušalaca mesečno na platformi Spotify.

Ponosna na to ko je i odakle dolazi, Kamila Kabeljo je jedna od devojaka koje zaista uživamo da gledamo na sceni i van nje. Njena aura, raspoloženje i glas su njeno sredstvo za njen uspon u globalnoj muzičkoj industriji.

U galeriji pogledajte fotografije Kamile Kabeljo i recite nam da li vam se više dopada kao plavuša ili crnka?

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group