Novi vlasnik OnlyFans platforme zaradio više od 500 miliona evra za dve godine

Vlasnik OnlyFans platforme, Leonid Radvinski, zaradio je više od petsto miliona evra otkako je osnovao svoju kompaniju pre dve godine, dok su njeni tvorci sadržaja zaradili milijarde prošle godine...

OnlyFans je osnovan od strane britanskog biznismena Tima Stoklija 2016. godine, od kada predstavlja fenomenalan uspeh i mašinu za pravljenje para. Od lansiranja platforme, ona je nakupila 220 miliona korisnika, sa više od dva miliona tvoraca sadržaja koji je koriste.

Za razliku od brojnih drugih poslovnih projekata u okviru društvenih mreža, OnlyFans je zabeležio ogromno povećanje korisnika tokom pandemije korona virusa i zatvaranja ljudi u kuće. 2021. godine, ova platforma je povećala broj svojih korisnika za 128%, zajedno sa povećanjem od 34% u okviru kreatora sadržaja.

Uprkos popularnosti ovog sajta, koji stvara svoju zaradu uzimajući 20% od svih uplata koje ležu ljudima koji prave sadržaj na njemu, deluje kao da njegov poslovni plan ipak nije donedavno donosio pobedničku kombinaciju. Ukrajinsko-američki biznismen Radvinski, otkupio je kompaniju pre dve godine i postao njen generalni direktor prošle godine, nakon što se Stokli povukao sa svoje funkcije.

Prema izveštaju BBC mreže, Radvinski je platio 284 miliona dolara u dividendama tokom prošle godine i još 233 miliona od novembra meseca. Međutim, on nije jedini koji ubira plodove uspeha ove platforme i ulaganja od strane njenih pretplatnika. Isti izveštaj otkrio je kako su OnlyFans tvorci sadržaja izvukli nešto manje od četiri milijarde dolara samo prošle godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group