Prva generacija iPhone modela prodata na aukciji za više od 63.000 dolara

Nakon brutalne poslednje aukcije koja je prodala jedan telefon za 39.339,60 dolara, kuća LCG Auctions ponovo stiže sa još jednom monumentalnom ponudom koja uključuje prvu generaciju neotpakovanog Apple iPhone uređaja...

Uprkos startnoj ponudi od 2.500 dolara i predviđanjima aukcijske kuće da će ovaj telefon preći cifru od 50.000 ili više, ona je finiširala sa neverovatnom sumom od čak 63.356,40 dolara. Ova aukcija sada se vodi kao rekordna za prvu generaciju Apple iPhone telefona sa najvećom cenom po kojoj je ikada prodat.

Aukcija koja je održana ovog februara omogućena je od strane Keren Grin, kozmetičkog tatu majstora iz Nju Džerzija. Grinova je dobila iPhone model kao poklon, ali nikada nije otvorila njegovu kutiju jer je bila vezana ugovorom za Verizon, koji nije bio dostupan na iPhone uređajima.

Razmatrajući da proda ovaj telefon već nekoliko godina, Grinova je kontaktirala LCG Auctions nakon što je videla šta se dogodilo sa prošlom prodajom. Ova žena je potvrdila da će svu zaradu od prodaje svog neotvorenog Apple iPhone telefona prve generacije iskoristiti za usavršavanje svog kozmetičkog tatu studija.

Predstavljen od strane pokojnog Stiva Džobsa 2007. godine, originalni Apple iPhone prodavan je po ceni od 599 dolara i stizao je sa četiri ili osam gigabajta memorije, kamerom od dva megapiksela i 3,5 inča velikim ekranom.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group