Tajsonove bombone u obliku Holifildove okrnjene ušne školjke zabranjene u Koloradu

Jestive poslastice od kanabisa u obliku ušiju, ’Majkovi zalogaji’ zabranjeni su u jednoj državi zbog bojazni da bi deca mogla da ih jedu...

1997. godine, bivši šampion teške kategorije odgrizao je parče uveta Evandera Holifilda, tvrdeći da je to uradio jer je želeo da ga ubije. „Bio sam veoma besan što je moja glava bila udarana i svega ostaloga“, izjavio je Tajson ovom prilikom. Ovaj incident postao je jedan od definišućih momenata u boksu, inspirišući čak i njegov brend da kreira gumene bombone od kanabisa u obliku okrnjene ušne školjke.

Čelični Majk prodaje proizvode od kanabisa od 2016. godine, a prema navodima, ova kompanija mu donosi oko milion dolara godišnje, dok Tyson 2.0 poseduje veliku plantažu marihuane na 420 ari u blizini Dezert Hot Springsa, na jugu Kalifornije, jer je tamo očigledno ova biljka legalizovana.

Mike Bites gumene bombone već su predstavljene u Kaliforniji, ali u okviru planova da plasira svoj proizvod i na drugim mestima, one su nekako uspele da dobiju zabranu u Koloradu. Ova zabrana rezultirala je zbog HB 1436 zakona, koji je postavljen 2016. godine, zadužen je za zabranu lemon drops bombonica sa THC-om, gumenih meda i ostalih jestivih poslastica koje mogu stići do dece.

U opisu zakonika stoji: „Zabrana proizvodnje i prodaje jestivih proizvoda koji sadrže marihuanu i dolaze u prepoznatljivim ljudskim, životinjskim i voćnim oblicima. Geometrijski oblici i proizvodi koji su jednostavnih voćnih ukusa, ne smatraju se voćem. Proizvodi u obliku lista marihuane su dozvoljeni. Ništa u ovom proširenju zakona ne odnosi se na kompanijiski logo“.

Tajsona ovo svakako neće omesti u njegovim planovima i on ima sasvim jasan pristup svom poslovanju, toliko da proba svaki pojedinačni proizvod, izjavljujući da su njegove gumene uši zaista dobrog ukusa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group