Australijski milioner Kendimen traži nove devojke i organizuje najveću žurku na planeti

Travers Bejnon, poznatiji kao Kendimen, obećao je da će biti domaćin najluđe žurke na svetu, koju će organizovati u svojoj kući koja se zove 'Candy Shop Mansion'...

Na društvenim mrežama poznat po deljenju uvida u svoj luksuzni i razvratni način života, pedesetogodišnji Australijanac poseduje dom sa devetnaest spavaćih soba, garažom u koju može smestiti 21 automobil i beskrajni bazen zapremine 250.000 litara.

Milioner i plejboj nedavno je najavio organizovanje zabave u svojoj vili za ukupno 1.200 posebno biranih gostiju. Njegova žena Taeša Bejnon takođe je uputila poziv tražeći još više ’devojaka’ koje će se njihovom životu u poligamiji prdružiti. „Udata za Traversa Bejnona. Klikni na lik za prijavljivanje za devojku“, stoji u njenom Instagram postu.

„Devojka gospodina Bejnona, poznatog kao Kendimen, ne mora samo biti atraktivna kako bi se se našla na tom mestu, već takođe mora biti zabavna, otvorena, spontana, avanturističkog duha i prepuna poštovanja prema svima“, nastavlja se u prijavi za ovu poziciju.

„Prirodno ćeš se navići na fine stvari u životu, kao što su dizajnirani komadi odeće i aksesoari, putovanje oko sveta sa pet zvezdica, samo najbolji obroci i ekskluzivne privatne žurke“. Sa druge strane, Bejnonov viši izvršni asistent, Keti Dejvi Tejlor, potvrdila je da je prijavljivanje za ogromnu zabavu koja će biti održana 26. januara već počelo.

Kako je ova žena izjavila za news.com.au: „Smatram da je ideja za ovu žurku nastala nakon novogodišnje zabave 2023. kojoj je prisustvovao. To je ujedno i prvi put da je proslavio Novu godinu na žurci koju nije on organizovao nakon 23 godine.

Zbog toga je veoma razočaran i pita se već više od pola meseca ’da li iko zaista zna da napravi žurku?’. Krenuli smo da reklamiramo naš događaj pre svega nekoliko dana, ali registrovani gosti stižu svetlosnom brzinom. Deluje kao da su ljudi jedva čekali da Travers organizuje još jedan događaj, zbog toga što je on jednostavno majstor dobre zabave i najboljih žurki na svetu“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group