Ilegalno prešao tri granice kako bi dobio pedalu od svoje devojke

Više slika

Više slika

Visokorizični turista tvrdi da je ilegalno prešao nekoliko granica kako bi posetio svoju devojku, koja ga je na kraju otkačila i nije se pojavila...

Brojne zemlje čule su za Majlsa Rutlidža, momka koji je otišao u Avganistan na praznike i završio u haosu talibanskog preuzimanja zemlje. On je, tragajući za nešto interesantnijom destinacijom nego obično, krenuo put ove zemlje, ali se njegov odmor završio u sigurnoj zoni pod kontrolom UN-a i na kraju je morao biti evakuisan sa kabulskog aerodroma.

Bivši student priznaje da je nakon svog vremena provedenog u Avganistanu, on poželeo da krene put Ukrajine nakon što je Rusija objavila rat ovoj zemlji i sa željom da sam vidi šta se tamo dešava. Početkom ove godine on je završio zaglavljen u Pakistanu nakon što mu je nestalo novca, završivši nazad u Avganistanu i uživajući u čaju sa Talibanima.

On je uspeo da se izvuče iz ove situacije sa blagim trovanjem hranom, opisujući sebe kao katoličkog avanturistu koji je svoju reputaciju stekao upućujući se u opasne delove sveta. Međutim, Majls je nedavno podelio prilično loše vesti sa svog poslednjeg putovanja, objašnjavajući da je on dobio nogu nakon što je prešao nekoliko granica ilegalno kako bi se video sa svojom devojkom.

Iskoristivši Twitter, on je napisao: „Moja devojka je raskinula sa mnom, potrebno mi je nekoliko dana drugari. Najgora stvar u desetodnevnom putovanju jeste prelazak nekoliko granica ilegalno kako bih je video, ali ona ne želi da dođe i vidi se sa mnom. Pritom sam pretrpeo i naprsnuće zgloba. Biće ovo duga noć. Ne mogu verujem da je to uradila preko telefona“.

Iako je izjavio kako mu je potrebno nekoliko dana, već sledećeg je bio nazad na društvenim mrežama tvrdeći da nije više uznemiren, iako je prilično besan. On je od tada izneo svoje planove o prevazilaženju pedale koju je popio i napuca se u teretani, takođe planirajući da krene na put ka najopasnijem ostrvu na svetu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group