Ako vaša devojka ima ove stvari u svojoj sobi - u nevolji ste

Žene su misteriozna i predivna bića, sa karakterima koje ni najveći mislioci ovog sveta nisu mogli tek tako da dokuče...

One su vrlo spretne u skrivanju tajni, svojih pravih osećanja i drugih stvari, zbog čega često nemamo pojma šta se dešava u njihovim glavama. Ipak, kada se radi o njihovim sobama, devojke ih neretko posmatraju kao "sveta mesta" u kojima skrivaju sve svoje tajne, ali istovremeno otkrivaju svoje najveće želje.

Bilo da ste u novoj vezi ili već duži niz godina provodite u zajedničkoj ljubavi, postoje neke stvari koje svakako ne želite da pronađete u sobi svoje devojke, a mi vam otkrivamo o kojim se stvarima radi.

Test za trudnoću

Ukoliko ste u dugoj i posvećenoj vezi koja će verovatno biti krunisana brakom i zasnivanjem porodice, ovo ne mora biti toliko loša stvar. Međutim, ako ste tek na početku veze i još uvek ne znate u kom pravcu idete, test za trudnoću će vas svakako zabrinuti.

Svetilište posvećeno vama

Devojke koje su opsednute svojim momcima su zaista jedna od najlošijih stvari sa kojima se možete susresti. Ukoliko u njenoj sobi vidite "oltar" sa svojim slikama, ulaznicama za bioskop sa prvog sastanka i drugim nebitnim sitnicama koje je ona sakupila, verovatno ste u vezi sa devojkom koja je opsednuta vama i koja vam neće tek tako dopustiti da radite šta hoćete. Iako neki muškarci uživaju u vezama sa ovakvim devojkama, verovatno bi bilo bolje da razgovarate sa svojom partnerkom i jasno joj stavite do znanja šta osećate prema njoj.

Kondom koji nije vaš - posebno već upotrebljeni

Ukoliko u sobi svoje devojke pronađete upotrebljeni kondom, jasno vam je da je u pitanju neuredna osoba, sa kojom je veza već pod znakom pitanja. Ali, ako nađete kondom ili omot kondoma koje vi ne koristite, ne samo da ste u vezi sa aljkavicom, već vas ona i vara. Znate šta vam je činiti.

Oružije

Ako vaša draga ispod jastuka krije noževe ili nešto još interesantnije od toga, zapitajte se koliko je dobro poznajete i pokušajte da dokučite razlog zašto ona to uopšte i ima.

Bubašvabe

Zajedno sa iskorišćenim kondomom, bubašvabe nam govore o higijeni osobe čija je soba. Razumemo da s vremena na vreme jedna bubišarba protrči preko sobe jer je zalutala na svom putu iz nekog drugog stana, ali ako ih ima više, vaša draga sigurno nije preterano posvećena higijeni.

Neplaćeni računi

Ako naletite na ogroman broj neplaćenih računa, trebalo bi da pokušate da saznate zašto je dozvolila da zapadne u dugove. To ne mora značiti da je ona neodgovorna osoba ili da joj nešto fali (sem možda, bolje plaćenog posla), ali je svakako teret koji će se manifestovati u vašoj vezi. Pokušajte da rešite taj problem zajedno.

Skriveni privatni snimak

Ako ste već toliki baksuz da nađete privatni snimak svoje devojke sa drugim muškarcem, onda zaista ne znamo šta da vam kažemo. Devojke često pristaju na snimanje tokom intimnih radnji sa svojim partnerima, pre svega zbog činjenice da njihovi momci mogu biti ubitačno uporni, ali ponekad i one pokažu inicijativu u tom polju. Predlažemo vam da ovakav snimak svakako ne gledate, ali pokušajte da probudite tu vatru u njoj onda kada je sa vama.

S&M aksesoari

Vaša devojka voli da eksperimentiše u spavaćoj sobi, ima li šta bolje od toga? Iako možete krenuti pogrešnim putem i pitati se šta je to ona radila pre vas i s kim je sve bila, predlažemo vam da te misli odmah izbacite iz glave i pokušate da je navedete da se oslobodi i pokaže svoju divlju stranu i pred vama.

Skrivene slike bivšeg

Ako pronađete skrivene slike bivšeg, čestitke ili poruke od njega, to može značiti da ona nije prebolela njihovu vezu. Mada, sa druge strane, možda jednostavno voli da čuva uspomene.

U svakom slučaju, ako niste spremni na iznenađenja, nemojte da njuškate kada vas devojka ostavi same u svojoj sobi!

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group