Najlakši način da devojci uzmete broj telefona

Koliko puta ste hteli da dobijete broj od prelepe devojke, ali niste znali na koji način da to uradite?

Prići lepoj devojci je možda najteža i najstrašnija stvar za većinu muškaca. Potrebno je probiti neprijatnu barijeru i prići kao potpuni stranac, a da pritom ne ispadnete kao potpuni čudak i manijak. Iako to mnogi rade koristeći glupe fore za muvanje, mi ćemo vam otkriti foru koja je jednostavna i koja će definitivno oduševiti i nasmejati devojke.

Sve što treba da uradite jeste da se pravite da ste izgubili telefon. Kada ugledate lepu devojku, jednostavno joj priđite i zamolite je da vam pozajmi telefon kako biste mogli da okrenete vaš telefon. Većina devojaka će vam izaći u susret i pokušaće da vam pomogne.

Uzmite njen telefon i ukucajte vaš broj telefona, a zatim se okrenite. Uključite da vaš telefon zvoni i pustite da ona čuje da je vaš telefon kod vas. Kada se to desi, jednostavno recite „E sada imam tvoj broj telefona, tako da očekuj da ću te zvati da izađemo“.

Naravno, ovo recite uz osmeh i šarmantno se ponašanje i videćete da će se svaka devojka oduševiti. Posle toga je nemojte previše smarati i jednostavno nastavite dalje. Ne smete stvoriti pritisak na devojku kao da je uhodite i kao da joj ne dajete izbora.

Pomoću ove metode nećete biti napadni, nećete delovati kao manijak i nećete prići sa glupim i smešnim forama, već ćete na jednostavan način uspeti da dođete do njenog broja.

Sve što dalje ostaje jeste da se ona javi kada je budete zvali ili kada joj budete slali pruku, pa se zato potrudite da vaš prvi utisak bude savršen.

Foto:Dating & Relationships - LoveToKnow

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group