Pobedite smrdljive patike pomoću ovog trika

Ako imate problem sa patikama neprijatnog mirisa, onda će vam ovo pomoći...

U zavisnosti od obuće koje nosimo, ali i količine znoja koji naša stopala stvaraju, mogu se stvoriti uslovi za razvijanje prilično neprijatnih mirisa koji nas mogu dovesti u neprijatne situacije. Istraživanja su pokazala da veliki broj muškaraca ima problema sa smrdljivim patikama i njihovi uzroci mogu biti različiti.

Neprijatne mirise mogu izazvati loši materijali cipela ili patika koje nosite, materijal vaših čarapa, ali i bakterije i gljivice koje se nalaze na vašim stopalima.  Međutim, postoji način koji će miris ublažiti, pa čak i ukloniti i koji će vam omogućiti da se osećate prijatnije i lagodnije.

Sve što vam je potrebno je  običan bebi PUDER.

Puder je sjajan za upijanje vlage i on isušuje kožu, ali i druge stvari. Pored toga, on prelepo miriše i učiniće da unutrašnjost patika dobije potpuno drugu mirisnu aromu. Sve što treba da radite je da svakog dana pre i posle nošenja patika i cipela u njih stavite malo bebi pudera.

Puder će pokupiti svu vlagu i osušiti vaše patike, a njegov miris će neutralisati neprijatne mirise. Ako imate problema sa prekomernim znojenjem stopala, puder će vam i tu pomoći jer će on upijati višak vlage, pa će tako vaše noge biti suve, a neprijatni mirisi se neće stvarati.

Probajte, pa nam javite da li vam je pomogao ovaj savet.

Foto: runnersworld.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group