Signali da vam je devojka ljuta

Više slika

Više slika

Svađe su svakodnevni deo veze, ali postoje mali znaci kada ih možete naslutiti i eventualno sprečiti...

Opšte je poznato da kada svađa izbije, svaka strana vuče u svoju korist i da su neprijatne situacije neminovne. Ipak, ukoliko ste mudri i oprezni, možete na vreme naslutiti kada je vaša lepša polovina neraspoložena i kada je „spremna“ za svađu.  Devojke odaju „mali znaci“ i pokreti telom, koji vam mogu olakšati ceo proces izbegavanja rasprave. Činjenica je da devojke retko kada zapravo kažu ono što zapravo misle i osećaju, ili to prikriju na dovoljno vešt način. U pitanju je vrlo vešt pasivno-agresivni vid otpora koji devojke pružaju i koji je vrlo efikasan u praksi.

Obratite pažnju na sledeće situacije i fraze, koje odaju vaše lepše polovine. Naime, postoje četiri najčešće korišćene fraze, koje devojke koriste i koje su zapravo „zamka“ za muški rod...

1. Čuveno - „Nije mi ništa, sve je u redu“

Ovo je klasičan signal da ništa nije u redu, da ste nešto debelo upropastili i da je vreme da se povučete iz rasprave. U praksi, definitivno postoji problem koji ne mora direktno da znači da ste vi krivi ali će se svakako na vama sve slomiti. Devojke žele ovim ponašanjem da navedu muškarce da budu više osećajni i da im posvete pažnju. U ovakvim situacijama, ne treba dodatno podsticati sukob, već tražiti način da se on reši „mirnim“ putem. Savet je da se povučete iz rasprave, dok vam se lepša polovina ne smiri ili da priznate grešku, čak i kad ne znate razlog nezadovoljstva.

2. „Izađi sa svojim drugovima, ne smeta mi“

U suštini, kada imate zajedničko društvo, do ovakvih neprijatnih situacija neće dolaziti. Razdor dolazi kada vaša devojka/žena ne želi da toleriše vaše izlaske samo sa muškom ekipom. Jednostavno, konstrukcija nabacivanja drugim, slobodnim devojkama, je prva asocijacija na tako nešto. Ljubomora može biti snažan okidač za svađu i zato nemojte dati razloga da ona postoji. Upoznajte vašu damu sa svojim drugovima, izbegavajte izlaske sa „problematičnim prijateljom“ i trudite se da nju uvek obasipate pažnjom. Nikad nemojte u potpunosti prihvatiti sve njene zahteve, jer i ona svoje slobodno vreme provodi sa svojim prijateljicama. Svakako i vi imate pravo na svoju privatnost. Ovo je jedan od najčešćih razloga za svađu između parova.

3. Česta konstatacija - „Zgodna ti je ta prijateljica“

U suštini, loš dan i ljubomora su odličan povod da sve „plane“ između vas. Ukoliko u vašem životu postoji iole lepa prijateljica, to će biti dovoljan razlog da vaša lepša polovina „čuva svoju teritoriju“. Ovo se čak odnosi i na prijateljice koje su u vezi, dovoljno je samo da provodite dosta slobodnog vremena zajedno. Savetujemo vam da ih upoznate, da vaša dama sama shvati da ne postoji i najmanji razlog za ljubomoru. Ona nikad ljubomoru neće priznati, ali je ona toliko očigledna da je i najmanji nagoveštaj može odati.

4. „Nema veze, odradiću to ja“

Zajednički život je naročito izazovan, jer ste drugačije vaspitani i imate drugačije navike. Ukoliko ste se nešto dogovorili da zajedno odradite, najčešće je u pitanju spremanje stana, onda uložite svoj maksimum da to i ispunite. Ukoliko devojka preuzme na sebe i vaš deo posla, nemojte biti naivni da će vam tako lako zaboraviti. Žene pamte sve. U prvoj sledećoj svađi će vam sve to lepo izložiti, tako da, poštedite sebe neprijatnih sitaucija.

Ovo su samo neki mali saveti koji vam mogu pomoći da imate miran i skladan zajednički život. Dosta toga zavisi i od vas i kakva ste osoba, pa u svakoj sitauciji pokušajte da nađete rešenje koje će izbeći svađu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group