Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku

Ako želite da ostavite dobar utisak, onda izbegavajte ovo da radite...

Prvi sastanak je uvek neprijatno i čudno iskustvo. Iako smo uzbuđeni što napokon izlazimo sa devojkom koja nam se sviđa, uvek se javi ogromna doza nervoze i stresa koji znaju da pokvare ceo užitak. Međutim, na prvom sastanku, najvažniji je prvi uisak. Zbog toga je vaš zadatak jasan. Morate ostaviti što bolji utisak i pokazati joj da ste vi onaj pravi kako bi dobili priliku da se sa njom ponovo vidite.

Zato smo odlučili da vam predstavimo stvari koje devojke ne podnose i koje nikako ne smete raditi na prvom sastanku.

1. Konstantno gledanje u telefon

Ako za vreme prvog sastanka gledate u telefon, ostavićete utisak da vaša partnerka nije dovoljno zanimljiva i da vam je dosadno. Ona će se zbog toga smoriti i verovatno će vaš sastanak trajati vrlo kratko. Zbog toga telefon odložite, ugasite zvuk i uživajte  lepom razgovoru.

2. Ne koristite vulgaran rečnik

Žene uvek traže kulturnog i lepo vaspitanog čoveka, pa je zato u vašem najboljem interesu da izbegavate psovke i vulgarne reči ako želite da ostavite dobar utisak. Kada vas ona bolje upozna, onda ćete joj lako pokazati dodatne stvari vašeg rečnika, ali do tada pokušajte da se kontrolišete.

3. Ne buljite u njene telesne atribute

Ako ona nosi prevelik dekolte, onda se potrudite da izbegnete da je gledate u privatne delove tela. Normalno je da postoje fizčka privlačenja na prvom sastanku, ali ako ona primeti da je većinu vremena „odmeravate“ onda će brzo izgubiti interesovanje za vas, jer će misliti da je smatrate za seksualni objekat.

4. Ne preterujte sa pićem i hranom

Ako ste za prvi sastanak otišli u neki lep restoran, onda se trudite da budete umereni i pokažite da imate stila. Ako na prvom sastanku pokažate kolko ste proždrljivi i koliko alkohola možete da popijete, onda će ona steći pogrešnu sliku o vama.

5. Ne dozvolite da ona plati račun

Ovo je nepisano pravilo i morate pokazati da ste džentlmen tako što ćete platiti račun na prvom sastanku. Ako ona ima veliku želju da plati onda joj recite da će ona to moći da uradi na sledećem sastanku, ali da ovaj prvi morate da platite vi i da je to vaša želja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group