Stvari zbog kojih nikada ne možete da zadržite devojku

Ako ste napokon pronašli devojku koja vam se sviđa i za koju mislite da je ona prava, onda se potrudite da je i zadržite...

Muško-ženski odnosi su definitivno nešto najkomplikovanije na ovom svetu. U jednom trenutku sve može izgledati sjajno i bajno, ali za tren sve se može okrenuti i završiti strahovitom svađom. Ipak, za svaku uspešnu vezu potrebno je obostrano razumevanje i žrtvovanje.

Međutim, ono što morate prihvatiti je to da se ne sme sve vrteti oko vas. Ako već želite da provedete dane sa lepšom polovinom, onda se morate potruditi da ona poželi da sa vama ostane.

Ako želite da imate dugu i uspešnu vezu, onda se potrudite da ne napravite ove greške.

1. Tajne

Iako nije loše zadržati nešto za sebe, kada naiđete na PRAVU morate je joj to i dokazati, a šta je bolje nego otkrivanje vaših strahova i tajni? Ako odlučite da krijete mnoge stvari od nje to se neće dobro završiti, jer nećete uspeti sve da sakrijete, a ako ona sazna da je lažete, sa vama je gotovo.

2. Laži

Za dobru vezu istina je najbitnija, pa morate biti iskreni kada se radi o vašim osećanjima. Veliki broj parova prećutkuje određene situacije koje im smetaju, ali ako primetite da ona nešto radi što vama ne odgovara na vreme joj recite. Ako budete smireno reagovali, ona će to prihvatiti i pokušati to da reši. Naravno, vi se trudite da uzvratite istom merom. Bilo kakve laži neće pomoći vašoj vezi, pogotovo ako ona sazna da ste je lagali.

3. Mrzite njene prijatelje

Ovo je vrlo bitna stavka. Pre nego što je upoznala vas, ona je imala svoje drugarice i to morate da znate. Dok se još ne dokažete ona će uvek njih pitati za savet, pa je od velike važnosti da se im se dopadate i da ih ispoštujete. Ako one puste dobru reč o vama, onda ste uspeli.

4. Zapostavljanje

Vrlo je teško da svoj stil života prilagodite ženskoj osobi, pogotovo ako ste do sada svaki dan provodili sa ortacima. Ipak, žene traže nekog ko će uvek biti tu za njih, tako da ćete morati da nađete neki balans i da ih jednako uklopite. Nemojte zapostaviti ni jednu ni drugu stranu. Prijatelji su isto toliko važni kao i devojka.

5. Niste dovoljno aktivni

Kada kažemo da niste dovoljno aktivni, mislimo na to da većinom radite iste stvari sa vašom devojkom. Dosada je veoma ozbiljna stvar i to može biti jedan od glavnih razloga zbog kojeg devojka neće da bude sa vama. Potrudite se da budete zanimljivi i da radite uvek nešto drugačije. Ne mora da se vrti sve oko para, budite kreativni.

6. Seksualno smaranje

Iako jedna od prednosti kada imate devojku jeste redovan seks, vodite računa o smaranju. Neke devojke jednostavno ne žele da imaju česte odnose ili žele da malo pauziraju, a ako ih budete smarali, one će pobeći glavom bez obzira.

7. Neodgovornost

Žene traže muškaraca na kojeg se mogu osloniti i koji će uvek biti tu za njih, a muškarac koji je neodgovoran i ne zna da gleda na sat jednostavno nije taj tip.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group