Vaši poljupci dosta govore o vama

Više slika

Više slika

Način ljubljenja može mnogo da vam otkrije o vama samima ali i o vašoj partnerki...

Znate i sami da postoji više vrsta poljubaca, od onih površnih, preko nežnih i senzualnih, do onih pravih filmskih. U zavisnosti od toga kako se ljubite sa voljenom osobom, može se steći uvid u to kakav je vaš odnos.

Poljubac naime, predstavlja najslađi način razmene osećanja. Što su vaša osećanja prema voljenoj osobi dublja to je i način vašeg ljubljenja u isti mah nežniji i strastveniji. Ako ste zaintrigirani činjenicom na kakav se to način ljubite i šta on zapravo govori o vama i vašoj vezi, preporučujemo vam redove koji slede.

NEŽAN SENZUALNI POLJUBAC

– ova vrsta poljupca zapravo predstavlja uvod u ono što će se potom dešavati. Nežno i tiho dodirivanje usana, šalje hiljade signala do mozga koji brzinom svetlosti smišlja dalji sled događaja. Ukoliko dobijete ovakav poljubac, znači da ste predmet nečije požude, ali isto tako nemojte biti u potpunosti sigurni da će do „igre“ nužno doći. Ovakvi poljupci svojstveni su vrlo zaljubljenim osobama, kojima nije uvek seks na pameti.

POVRŠNI POLJUBAC

– iliti usputni blic poljubac, je uvek nekako usputan i ne pridaje mu se mnogo pažnje. Ovaj poljubac uključuje samo usne i ne skriva u sebi požudu. Svojstven je osobama koje su ili jako dugo u vezi pa im isti služi kao pozdrav ili su se tek upoznale i započele vezu pa su još uvek nesigurne po pitanju toga kakvu vrstu poljupca da odaberu.

FILMSKI POLJUBAC

– prši od strasti i trese stakla svuda unaokolo. Osobe koje vole ovakvu vrstu poljupca su strastvene i žele svim svojim čulima da osete partnera. Ako vam neko poljubi filmski, znajte da želi da vam stavi do znanja da vas želi, ovde i sada, na sve moguće načine. Kako bi se filmski poljubac odigrao potereban je poseban ugođaj, ne tako prometno mesto i jedinstvena situacija.

POLJUBAC U OBRAZ

– klasični dozak prijateljstva između dve osobe. Osobe koje su zaljubljenje jedna u drugu nikada ne primenjuju ovu vrstu poljupca – imajte to na umu. Ako vas osoba sa kojom ste češće ljubi u obraz nego u usta, postoje šanse da vas ne doživljava kao dečka već kao druga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group