12 stvari koje odbijaju žene od muškaraca

Ako ste se ikada pitali šta to žene odbija od muškaraca, evo prilike da to i saznate...

Muškarci često znaju da rade neke stvari koje nerviraju suprotan pol. Takve stvari često mogu biti presudne za neku vezu, pa čak i brak. Da bismo naterali žene da nas vole, moramo prvo otkriti šta one ne vole.  

Predstavljamo vam 12 stvari koje najčešče odbijaju žene od muškaraca:

12. Cigarete

Ukoliko nije i sama pušač, paljenje cigarete pred njom može potpuno da je odbije. Možda su Džejms Din i Marlon Brando uspeli da izgledaju primamljivo, ali zapravo ono je skupo, nezgodno, ostavlja neprijatan miris i loše je po zdravlje. Na sve to, dokazano je da cigarete dovode do opadanja broja spermatozoida, što većina žena ne smatra dobrim.

11. Loše se ljubi

Možda nije fer, ali prvi poljubac prati dosta pritiska. To je i svojevrsna audicija ka sledećem koraku. Ako koristi previše jezika, ima zadah, naleće zubima ili u suštini deluje kao da pokušava da vam pojede lice, to nikako nije dobar znak. Uvek nailazi pitanje – ako ovo nije kako treba, kako li bi tek bilo u krevetu? Najčešće žene ne ostanu dovoljno dugo da saznaju. S druge strane, ljubljenje je individualna stvar i ono što možda prija jednoj, uopšte ne mora da znači da će prijati i drugoj osobi.

10. Rasizam/seksizam/mizoginizam/homofobija

Srećom, danas odrastanje na određen način ili neznanje ne mogu da posluže kao opravdanja za bilo koju od ovih stvari. Žene žele da ih partner smatra jednakim, a ta želja se prostire i ka ljudima drugih rasa, nacionalnosti ili seksualne orijentacije. Muškarci koji ne prihvataju toleranciju i razumevanje, najčešće nisu ni svesni koliko to odbija žene od njih. Da ni ne govorimo da svako poznaje barem jednu osobu iz druge zemlje, druge boje kože ili druge seksualne orijentacije, pa možda i u okviru porodice.

9. Treba mu više vremena da se spremi

Žene se dive najčešćoj muškoj sposobnosti da se istuširaju za pet minuta, nabace neku garderobu i budu spremni na vratima. Bez obzira što žene uživaju u šminkanju, nameštanju frizure i biranju najbolje odevne kombinacije za svaku priliku, ponekad bi volele da mogu da ubrzaju ceo proces. Naučile su kako da izgledaju fenomenalno za najbrže moguće vreme, pa kada se pojavi muškarac kome je potrebno više vremena da se spremi, to može prilično da ih odbije.

8. Mama sve zna i uvek je u pravu

Postoji ogromna razlika između muškarca koji poštuje i voli svoju majku i onog koji se za svaku sitnicu oslanja na nju. Ako se dešava bilo koja od narednih stvari to je crveno svetlo za uzbunu – mama plaća račune, čisti veš ili kompletnu kuću, sprema najveći deo njegovih obroka, ide u kupovinu namirnica umesto njega, pomno nadzire njegove devojke i ima veće pravo glasa od njih za bilo šta u vezi. Nema nezavisne žene koja traži muškarca sa željom da mu zameni mamu jer zna koliko su retke majke koje su spremne da se odreknu tolikog uticaja tek tako.

7. Alkohol

Alkohol ako se uzima u malim količinama povremeno, nije ništa oko čega treba da se brine, ali ako muškarac ne ume da se kontroliše, ne zna za granice ili često pije, problem definitivno postoji. Kada je često u alkoholisanom stanju, žene će možda ostati kratko, ali retko koja će poželeti da se zadrži ili uopšte da razmisli o braku i deci sa takvim muškarcem.

6. Visina

Ovo nikako nije za pohvalu, ali žene često brinu oko sopstvene veličine, pa pomaže ako je muškarac krupniji. Mala razlika uglavnom nije problem i ne vode se svi ovim, ali kao što muškarci neretko biraju žene koje su niže od njih, tako i žene traže muškarce čija je visina veća od njihove.

5. Nepristojnost

Ovde je poveća skala mogućih neprijatnih momenata. Bilo da je reč o izlivima besa tokom vožnje, gledanje konobara ili prodavca ispod oka ili učestalo omalovažavanje ljudi bez nekog posebnog razloga, većina žena to nikako ne voli. Pogotovo ako se ovakvo ponašanje manifestuje na početku veze, to je siguran pokazatelj da mu je prešlo u naviku koju će teško promeniti(ako ikad i pokuša).

4. Hrkanje

Podjednako vreme spavanja je ključno za duge veze s obzirom da je san svima potreban. Osobe koje se lako probude, pogotovo imaju problem oko ovoga. Neretko umirujuća muzika, čepovi za uši ili pilule za spavanje nisu dovoljni ako se nekome i ne spava toliko, a i ako osoba pored hrče. Još je teže ako ima potpuno nemiran san ili povremeno vikne u snu. S druge strane, hrkanje može da se prevaziđe, ali dok ne dođe do toga, ono definitivno može da napravi problem.

3. Cicija

Žene ne očekuju da muškarac plaća za sve, ali isto tako nikako ne vole ako neko konstantno pronalazi izgovore da ne bi platio nešto. Da, možda bude interesantno, a nekima čak i simpatično na početku, ali teško da će pronaći ili uopšte moći da zamisle oslonac u takvoj osobi. Vođenje računa o troškovima je za svaku pohvalu, ali potpuno opterećenje daje kompletno drugačiji efekat.

2. Nedostatak smisla za humor

Bez obzira da li je potencijalni partner suviše ozbiljan ili se njegov smisao za humor ne poklapa sa njenim, ovo može da stvori problem na dugim stazama. Možda najgori primer je osoba koja uživa da se šali na tuđ račun, ali ne dozvoljava ili pravi scene ako dobije makar deo toga nazad. Retki su oni koji će biti spremni da konstantno pokažu razumevanje ovakvim ljudima.

1. Pasivnost

Žene vole kada je neko jak i sposoban. Muškarcima za to nije potrebna ni spektakularna fizička snaga ili mišići, volja i energija savršeno obavljaju posao. Kada neko nikada ne napravi prvi korak, ne preuzima inicijativu, dozvoljava da ga svi gaze ili nema ni trunku volje ili želje da se izbori za ono što želi, sigurno neće mnogo impresionirati ženu. Da, možda na početku bude simpatično i ona odluči da će da se brine o njemu, ali čim uvidi da se takve stvari nikada neće promeniti ona će njegov manjak volje i želje preneti na sebe, a tada teško da će veza opstati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group