5 kamasutra poza koje morate da probate

Ako želite da vašu avanturu u krevetu učinite još uzbudljivijom, onda će vam ove poze pomoći...

Svi ste verovatno čuli za kamasutru.  Ova antička knjiga prepuna je različitih seksualnih poza koje možete upražnjavati sa vašom partnerkom. Neke poze su veoma lake, dok su druge skoro neizvodljive, ali mi smo se fokusirali na one koje će vam pružiti maksimalno uživanje.

Ako ste dugo u vezi sa vašom partnerkom onda vam se sigurno s vremena na vreme javlja osećaj dosade. Promena seks poze je sjajan način da malo razbijete monotoni ritam i da unesete novinu u vaš seksualni život.

1. SAMMUKHA

Sammukha poza je vrlo jednostavna poza i odlična je za početak. U ovoj pozi ona se naslanja leđima na zid i širi svoje noge. Rukama se drži za vaša ramena i vrat, dok vi radite sav posao. Iako će se ova poza činiti malo čudnom na početku, ona pruža veoma romantičan i intiman odnos koji će se svideti i vama i vašoj partnerki.

2. JANUKURPARA

Ovo je poza samo za one koji više vremena provode u teretani. Ova poza će od vas tražiti da vašu partnerku podignete. Ona će vas obgrliti nogama oko struka i rukama oko vrata dok ćete je vi pridržavati za zadnjicu. Ova poza omogućava duboku penetraciju i sjajan osećaj za vas i nju. Imajte na umu da što je teža vaša partnerka, više ćete se umarati.

3. PIDITAKA

Ovo je poza koja će njoj pružiti lepši osećaj nego vama. Penteracija i ugao koja ova poza pruža su savršeni za žensko uživanje, ali ne brinite ni vama neće biti loše. Ovo je opuštena poza u kojoj se nećete mnogo umarati. Vrlo je slična misionarskoj pozi. Žena leži na leđima sa podignutim, skupljenim nogama. Držeći se za kolena, onda pravi sklupčanu poziciju dok se muškarac oslanja na njena stopala.

4. VIRSHA

Ovu pozu verovatno znate pod nazivom kaubojka, ali svejedno, mi smo odlučili da vam je spomenemo. Ako volite avanturu, uzbuđenje i odličan seks, onda je ovo poza za vas. Muškarac ovde najviše užuva, dok žena radi sam posao. Muškarac leži na leđima, dok je žena okrenuta leđima ka njemu.

5. TRIPADAM

Evo sjajne poze koju možete primeniti i u tuš kabini. Drugačije se naziva i stojeći položaj i u ovoj pozi, muškarac i žena stoje, a žena prebacuje jednu nogu preko muškaraca kako bi penetracija bila lakša. Ovo je vrlo intimna i uzbudljiva poza koja će biti sjajna ako se nalazite pod tušem.

V.P.

Gif: Men's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group