Čovek u braku sa devet žena ostaje bez jedne i planira da oženi još dve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Brazilac Artur Ourso, stigao je na naslovne strane širom sveta prošle godine kada su on i njegove devojke stupili u bračnu zajednicu. Model je pre toga već bio zvanično oženjen svojom partnerkom Luanom Kazaki, stoga nije bilo nikakve velike svadbe zbog toga što je poligamija zabranjena u Brazilu.

Međutim u to vreme, on je tvrdio kako želi da proslavi slobodnu ljubav i da je zapravo buntovnik koji se bori protiv monogamije. Sa druge strane, jedna od njegovih žena, Agata, sada je odlučila da ga napusti jer je shvatila da ovakakv život nije za nju.

„Ona želi da me ima samo za sebe“, izjavio je Artur. „To nije imalo smisla, mi moramo deliti. Veoma sam tužan zbog razdvajanja, ali sam istovremeno još više iznenađen njenim izgovorom. Ona je tvrdila da joj nedostaje monogamna veza. Moje druge žene su shvatile njen stav pogrešno i zaključile kako je ona prihvatila brak radi avanture, a ne zbog pravih osećanja. Znam da sam izgubio ženu, ali je trenutno neću zameniti.“

Međutim, Artur koji tvrdi da zarađuje preko 67.000 evra mesečno putem svog OnlyFans naloga, već gleda u budućnosti i planira da se oženi sa još dve žene.

Kako je dodao: „Imam san, moja želja je da uvek budem sa deset žena. Imam samo jednu ćerku, ali se nadam da ću imati makar po jedno dete sa svakom od mojih žena. Volim osećaj koji mi svaka od njih donosi i moja ljubav prema njima je podjednaka. Smatram da bi bilo nepošteno da imam dete sa samo jednom ili dve“.

Prošle godine Artur i Luana proslavili su svoj zvanični brak odlazeći u najveće nudističko odmaralište za svoj medeni mesec. Ovaj par tvrdi kako je želeo da startuje svoj brak sa avanturama i novim stvarima, tako da su se uputili u Cap D'Agde, nudističko selo na jugu Francuske.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group