Da li je moguće naći „dobru“ devojku u noćnom klubu

Rešili smo da odgovorimo na ovo pitanje pa smo se uputili u beogradske klubove...

Beograd je defnitivno grad noći koji kada padne mrak postaje živ, a mnogobrojna svetla govore da je ovo grad koji nikada ne spava. Beograd je već dugi niz godina evropska destinacija za noćni provod i nudi nezaboravne noći i jutra sa jakim glavoboljama.

Naravno, zaštitni znak belog grada jesu splavovi koji leti rade „kao ludi“ i koji pružaju provod za sve ljubitelje dobrog provoda i muzike. Međutim, mi smo se zapitali, da li na takvim mestima možemo pronaći devojku koja će hteti da provede kvalitetno vreme sa nekim momkom.

Jasno nam je da je u klubu vrlo lako smuvati deovjku, ali nije reč o tome. Pitanje je  - da li prosečan momak može da nađe devojku u koju će se zaljubiti i koja će hteti da sa njim provede nešto više osim te jedne, lude noći.

Naš dobrovoljac Deki krenuo je u napad i sa pristojnim budžetom krenuo u osvajanje devojaka. Evo kakvi su njegovi utisci:

„Bio sam u vrlo popularnom klubu kojih ne bih da imenujem, a i ime nije toliko važno. Hteo sam da vidim da li mogu da nađem devojku sa kojom mogu normalno da porazgovaram i sa kojom ću sutradan moći da nastavim neki kontakt, pa možda i da započnem vezu, jer to mi i treba. Klub je kao i uvek, bio prepun, a devojke su bile na sve strane. Ovde čovek stvarno može da zadovolji svoje ukuse, jer su devojke toliko brojne i različite da će se za svakog naći po nešto. Pošto dugo nisam muvao devojke po klubovima plašio sam se da sam malo zarđao, ali iznenadio sam se koliko su zapravo one direktne i koliko su spremne na zezanje i dobar provod. Mislim da sam se za to jedno veče spanđao sa 4 ili 5 devojaka, ne sećam se tačno jer sam i ja bio pripit, ali onda je naišla jedna koja me je potpuno oduvala. Zvala se Ana i njoj sam posvetio maksimalnu pažnju do kraja te večeri. Neću vam pričati šta sam joj pričao i kako sam je muvao, al ću vam reći da mi je delovala normalno i činila mi se kao devojka sa kojom mogu provesti neki duži naredni period. Nije bila odvaljena od alkohola kao druge i pričala je normalno i razuimljivo. Ljubili smo se čitavu noć, a kad je došlo vreme za rastanak uzeo sam joj fejs, jer ko još normalan traži broj telefona.

Jutro sam dočekao presrećan i čekao sam da joj se javim. Poslao sam joj poruku i ona mi je vrlo brzo odgovorila što me je zapanjilo, međutim, odgovor nije bio onaj kojem sam se nadao. Ona nije bila zainteresovana za dalje druženje i samo mi je napisala  - hvala za divnu noć, možda se nekad opet vidimo, nadam se da ti je jasno da je ovo bila samo avantura za jednu noć.

Ukratko, to je bilo moje iskustvo, nisam se nadao da će me to toliko pogoditi, jer sam u neku ruku očekivao da će mi se to desiti. Vas verovatno zanima moj odgovor na vaše pitanje i ne brinite uskoro ću vam odgovoriti. Dakle, da li se u klubu može naći normalna devojka – Može ali je mala verovatnoća da će ta devojka biti zainteresovana za neku ozbiljniju vezu sa vama.

Devojke u klubovima su u većini slučajeva tu zbog dobrog provoda i žele da upoznaju što više ljudi. Moje mišljenje je da bi ih veze samo usporile u tome i ograničile, a one to nikako ne žele.

Dakle momci, ako želite devojku sa kojom hoćete da se upustite u dugoročnu vezu, preskočite noćne klubove.“

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group