Evo zbog čega treba da započnete dan zornjakom

Doktori su otkrili zbog čega je jutarnji seks koristan...

Sigurni smo da većina vas smatra da je veče najbolje za romantične akcije u krevetu, ali doktori ne misle tako. Ogroman broj doktora savetuje da jutro treba da bude doba dana koji treba da posvetite seksualnim aktivnostima. Sudeći po njima, jutarnji seks ima značajne pozitivne uticaje na vaše telo, a takođe će vam omogućiti da imate lepši, bolji i produktivniji dan.

Evo o čemu je reč:

1. Bolje raspoloženje

Kada dan započnete sa seksom, sve ostalo će vam biti sjajno. Posle jutarnjeg seksa bićete srećniji i teško će nešto moći da vam pokvari dan.

2. Manje stresa

Seks je dokazano jedan od najboljih načina za uklanjanje stresa, a zbog toga je vrlo koristan pre odlazka na posao ili stresan sastanak.

3. Nivo testosterona je veći ujutru

Zbog povećane količine testosterona, ujutru ćete se pokazati mnogo bolje nego uveče i vaša partnerka će tek tada shvatiti koliki ste alfa mužijak.

4. Razbudićete se

Verujte nam, ništa vas neće razbuditi kao pogled na golo žensko telo čim otvorite oči.

5. Bićete produktivniji

Istraživanja su pokazala da muškarci koji dan započnu seksom imaju bolje rezultate na poslu i mnogo brže napreduju, tako da je to još jedan od razloga zbog kojih dan morate započeti zornjakom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group