Pitali smo žene da definišu pojam MUŠKARČINE

Ako imate ove osobine, onda ste verovatno "smrt" za žene...

Muškarci se često pitaju šta je to šta privlači žene. Da li je to fizički izgled, karakter ili možda novčano stanje muškarca? Odlučili smo da pitamo žene za pomoć! Žene su odredile da muškarci moraju da imaju određene osobine i da oni koji ih poseduju mogu da se nazivaju PRAVIM MUŠKARČINAMA. Dakle, ako se pronalazite u ovom tesktu, onda ste verovatno muškarac koji osvaja svaku ženu koju poželi.

1. Tamne, misteriozne oči

Iako mnogi misle da žene vole plavušane sa plavim očima, ispitivanja su pokazala da su zapravo privlačniji tamni muškarci sa tamnim očima. Žene kažu da muškarci sa tamnim očima deluju misteriozno i da su neverovatno privlačni.

2. Temperamentan, ali ne nasilan

Žene obožavaju kada muškarac pokazuje svoju jačinu i kada zna da lupi šakom o sto, ali isto tako ne vole nasilje. Zbog toga morate biiti muškarac koji drži do sebe i koji zna šta želi, ali probleme nikada ne smete rešavati nasiljem, naročito ne nasiljem prema ženama.

3. Nežan

Koliko god žene volele jake i velike muškarce, sve one priželjkuju nežnog muškarca koji će se saosećati sa njima i koji će im pružiti ljubav i toplinu.

4. Uglađen

Žene obožavaju muškarce koji se dobro oblače, koji imaju manire, koji su elokventni i koji se ponašaju džentlmenski. Zbog toga uglađeni muškarci najbolje prolaze, jer imaju sve ove osobine i kvalitete. Ako želite da budete šarmer od kojeg se ni jedna devojka ne može spasiti, onda prvo naučite da budete džentlmen.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group