Pravila za dobar seks

Kako da vam zabava u spavaćoj sobi uvek bude zanimljiva...

Seks u vezi nakon nedelju dana nije isti kao onaj nakon dva meseca, godinu dana ili 10 godina. Upoznajemo se bolje sa svojim partnerom, istražujemo i želimo nove i drugačije stvari - postajemo iskusniji. Ali, kako da vam seks uvek bude dobar? Kako da je uvek to-to, čak iako ste u vezi ili braku preko deset godina? Saznajte u sledećem tekstu, koji otkriva fantastične tajne parova, koji su dugo u vezi, a kojima se seksualni odnos na zavidnom nivou.

1. Budite na prvom mestu - uvek

Najsretniji parovi su oni u čijoj vezi se muškarac trudi da zadovolji ženu - u krevetu (ali i inače). Kada se dovoljno pažnje posvećuje ženi, onda je moguće da ona dostigne vrhunac, a samim tim će sve više želeti da vodi ljubav sa svojim partnerom, što dovodi do boljeg seksualnog života, ali i veze. Nažalost, samo 66% žena može doživeti vrhunac.

2. Romantična atmosfera

Atmosfera tokom seksa je jako bitna, čak više i od oralnog seksa. Malo muzike, sveće, mirišljavi štapići i afrodizijaci za večeru pre "zabave" - super pogodak. Iako mnogi ljudi smatraju da je romantična atmosfera kliše, verujte nam da je to prva stvar koju treba da praktikujete ako želite da vam sve ide kako treba. Na taj način ćete probuditi svoju romantičnu stranu, ali i kod partnera, pa će vam seks biti senzualniji.

3. Pokazivanje ljubavi tokom celog dana

Koliko ste zadovoljni svojim seksualnim životom se ne vidi samo po onome šta radite u spavaćoj sobi, već po onome kako se ponašate i osećate izvan nje. Pokazujte ljubav svaki dan tako što ćete povremeno poslati poruku partneru da ga volite, spremiti mu omiljeni obrok ili ga spontano zagrliti. Sve to ima neku svoju čar koja može uzbuditi partnera, ali i u vama stvoriti želju da spavate sa njim.

4. Razgovor

Istraživanja su pokazala da je redovno i otvoreno pričanje o seksu utiče na zadovoljstvo u seksualnom životu. Priča o novoj pozi, predlaganje mesta ili jednostavno razgovaranje o tome kako vam je bilo uticaće na vaš seksualni život. Ako vam je neprijatno da pričate o tome, nemojte odmah prelaziti na ogromne stvari, već malo po malo i videćete koliko ćete biti opušteniji u krevetu, ali i izvan njega.

5. Istraživanje novih stvari

Kada ste dugo u vezi sa nekom osobom, vi tačno znate kako ona funkcioniše i šta joj prija. Međutim kada radite uvek jedno te isti, to može da dosadi. Zato je preporučljivo da s vremena na vreme ubacite nešto novo u vaš seksualni život i osvežite ga. Svaka promena će mnogo značiti, a vama će, kao i vašem partneru biti dosta zanimljivo. Od seksi donjeg veša do igračaka i novih poza - sve je dozvoljeno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group