Prvi slučaj čoveka kome je vršnjak pukao uzduž tokom seksa

Jedan Britanac je postao prvi prijavljeni slučaj čoveka koji je polomio svoj penis vertikalno...

Neimenovani četrdesetogodišnjak se povredio tokom seksa, dok su doktori istakli da je njegov vršnjak dosnlovno pukao na pola. Kako je istakla British Medical Journal publikacija, prelom penisa se dešava kada zaštitni sloj oko erektivnog tkiva, koje pumpa krv u penis, postane oštećen zbog savijanja na neprirodan način.

Pucanje je izazvalo da penis postane užasavajuće otešen i prekriven modricama. Sudeći prema publikaciji, ovaj slučaj se dogodio kada je nesrećni čovek naleteo alatom na pereneum, deo između anusa i vagine - u narodu poznatiji kao guč ili ničija zemlja. Međutim, za razliku od većine fraktura penisa, ovaj muškarac nije prijavio da je čuo neobičan zvuk pucanja. Njegova erekcija je takođe oslabila tokom vremena, dok se u sličnim slučajevima ona gubi gotovo odmah po lomljenju.

Na skeneru, doktori su otrkili da vršnjak ovog čoveka poseduje tri centimetra veliku vertikalnu razderotinu sa desne strane. U slučaju kao što je ovaj, eksperti tvrde da je od vitalnog značaja da čovek bude pregledan od strane stručnjaka u roku od 24 sata nakon što dođe do pucanja. Sa druge strane, ukoliko to ne urade, svi kojima se ovo dogodi mogu mogu imati nepovratna oštećenja i postati erektivno disfunkcionalni. Jedno je sigurno, poštapalica "puca mi k...c" za ovog čoveka sada ima potpuno drugačije značenje.

Međutim, na njegovu sreću, operacija koju su urolozi izvršili bila je potpuno uspešna i on će biti u mogućnosti da stupi u seksualni odnos ponovo u roku od nekoliko meseci. Britanski magazin zaključio je svoj članak upitno: "Da li vertikalni prelom penisa menja izgled ili dugoročne ishode praćene operativnom popravkom?

"Naravno, potrebno je još puno rada kako bi se odgovorilo na ovo pitanje, ali bazirano na ovom slučaju, deluje kao da vertikalne frakture penisa nisu povezane sa klasičnim karakteristikama ovakvih slučajeva, kao što su automatski gubitak erekcije, oseaj pucanja, nastajanje groznih podliva i osetan defekt okretanja. Ovaj pacijent će biti u mogućnosti da se vrati seksualnim aktivnostima nakon šest meseci od povrede, dok će njegova erekcija biti istog kvaliteta kao i pre nje, bez zakrivljenja penisa ili značajnijih ožiljaka."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group