Seks poza koju žene preziru

Ako želite da vam akcija u krevetu bude „ludački“ dobra, onda zaboravite na ovu pozu...

I muškarci i žene vole da eksperimentišu sa različitim pozama u krevetu i mi smo mnogo puta pisali o novim i zanimljivim pozama koje defnitivno treba da probate. Međutim, sada smo otkrili da postoji jedna poza koju žene i  devojke preziru. Pronašli smo razne ankete koje su htele da utvrde koje su najomiljenije poze kod žena i šta one najviše vole da rade u krevetu. Naravno, misionarska poza, doggy poza, kao i kaubojka su najpopularnije, ali šta je sa onim pozama koje su najmanje omiljene.

Na osnovu različitih anketa, utvrdili smo da je to stojeća 69 poza. Ovo je ujedno i jedna od najtežih poza, jer muškarac treba naopačke da drži ženu i da u stojećem položaju izvede popularnu 69 pozu.

Ova poza je daleko bolja kada se izvodi u krevetu dok ležite, tako da se sigurno nećete lepo provesti ako je budete radili stojeći. Žene su rekle da je ovo jedna od neprijatnijih poza i da je vrlo neugodna, tako da je vrlo teško uživati dok se ona primenjuje. Ova poza jednostavno služi da isprobate nešto novo i da testirate svoju fizičku snagu, ali kada je jednom probate, nećete imati želju da je više primenjujete.

Samo 30% žena je reklo da im se ova poza sviđa, ali su čak i one rekle da je vrlo naporna i da se ne može stalno primenjivati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group