Uzmite svoju stvar u svoje ruke i smanjite mogućnost nastajanja raka prostate

Studija koja je proučavala seksualne navike 32.000 muškaraca zaključila je da oni sa većim stepenom ejakulacije postaju daleko manje podložni tumorima prostate...

Kako stoji u istraživanju: „Otkrili smo daleko manje verovatnoće za dijagnostikovanje raka prostate kod muškaraca sa prijavljenim većim procentom ejakulacija u poređenju sa onima koji se ne bave ovom vežbom toliko često. Naša poslednja studija pruža najsnažnije dokaze do danas vezano za ulogu ejakulacije u prevenciji raka prostate“.

 

Prema svemu sudeći, u proseku 21 ejakulacija u toku meseca dovoljna je kako bi se rizici za pojavljivanja raka prostate smanjili za 33%. Na koji način ova drevna disciplina pomaže našoj prostati za sada još uvek nije potpuno utvrđeno, ali naučnici spekulišu kako sve može biti vezano zbog izbacivanja toksina iz našeg sistema.

Doktor Džejms Balč, izjavio je da je ključ za izbegavanje kancera dobra ishrana takođe: „Ukoliko muškarac želi da ostane daleko od lekara i operacione sale, izbegavajući kancer prostate, potrebno je potpuno da promeni svoj način ishrane, izbacujući premasnu brzu hranu i toksine iz životne sredine, koji takođe pomažu prilikom razvoja problema sa prostatom.

Paradajz, organske kafe i masnoće bazirane na biljkama takođe se smatraju velikim saveznicima u borbi protiv raka prostate. Bitno je naglasiti da su najčešći simptomi kancera prostate česta potreba za uriniranjem, iznenadni napadi mokrenja zbog kojih moramo trčati u toalet, kao i različiti problemi prilikom male nužde, kao što su poteškoće prilikom počinjanja, pojavljivanje slabog mlaza i osećaja da naša bešika nije potpuno prazna.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group