Um nad materijom - Estonka mislima dostiže divlje orgazme

Jedna joga instruktorka otkrila je da poseduje mogućnost dostizanja orgazma u svega nekoliko sekundi samo uz upotrebu uma...

Često odbacivan od strane brojnih, ponekada teško dostižan, u svakom slučaju, ženski orgazam je prava misterija, često izostavljena u školskim nastavnim planovima i programima, sa muškim vrhuncem koji se prvi uči bez bilo kakve rasprave o ženskim seksualnim pitanjima i zadovoljstvima. Međutim, Karolin Tsarski potpuno je hakovala sistem i uspela da istrenira svoj um kako bi dostigla orgazam kada god poželi ne oslanjajući se na pornografski sadržaj, seksualnog partnera, pa čak ni genitalnu stimulaciju.

Nakon što je seksualni odnos sa partnerom bolan kao rezultat njenog vaginizma, stanja koje izaziva grčenje vaginalnih mišića tokom penetracije, tridesetrogodišnja Estonka je provela deceniju u usavršavanju mogućnosti da doživljava jake orgazme uz pomoć godina provedenih u jogi i tantričkom treningu. Njene tvrdnje od tada su potvrđene putem dva testa odrađena od strane grupe naučnika uključujući i niz testova krvi koji su izvedeni.

Koristeći skalu kako bi rangirali njene stimulisane klitorisne i analne orgazme upoređene sa njenim negenitalno stimulisanim orgazmima, rezultati su otkrili da klimaksi dostignuti od strane Tsarskijeve upotrebom njenog uma donose daleko više zadovoljstva u terminima ushićenja i emotivne intimnosti. Testovi krvi rađeni su pola sata ranije, odmah nakon jednog od njenih nestimulisanih orgazama i pola sata nakon njih takođe.

Eksperiment je ponavljan jednom nedeljno tokom tri sedmice. U prvoj nedelji, Tsarkijevoj je trebalo oko pet minuta kako bi svojim umom stigla do orgazma. Druge nedelje, deset minuta i treće deset minuta ponovo, ali je kontrolni element bilo čitanje knjige.

Testovi krvi korišćeni su kako bi se očitali nivoi hormona prolaktina ove joga učiteljice, za koji je poznato da se povećava nakon orgazma. Rezultati su pokazali da je nakon prvog petominutnog orgazma, prolaktin ove žene porastao za 25%.

Nakon drugog, nivoi u njenoj krvi bili su veći za 48%, međutim, ovde je fiziolog Džejms Faus naglasio da očitavanja mogu biti ovoliko visoka u svakom slučaju, zbog toga što je ova žena bila u posebnom delu svog menstrualnog ciklusa. Treće vađenje krvi nije predstavilo značajnija povećanja u nivoima ovog hormona.

Studija je zaključila: „Skok prolaktina nakon orgazma predstavlja objektivan marker za kvalitet istog. Povećanje prolaktina nakon nestimulisanih orgazama indicira da se dešava ista psihološka promena kao i kod stimulisanog orgazma i rezultira identičnim procesima u mozgu“.

Ova Estonka postala je toliko dobar ekspert u ovom polju, da sada nudi konsultacije svima kojima je potrebna pomoć u njihovim seksualnim životima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group