Zašto žene stenju tokom seksa

Ako ste se ikada zapitali zbog čega su žene tako bučne tokom seksa, mi vam nudimo odgovor...

Iako postoji dosta razloga zbog kojih žene ispuštaju različite zvukove tokoms eksualnog odnosa, mi vam nudimo one najčešće razloge

1. Automatski odgovor na zadovoljstvo

Jedan od najčešćih razloga zbog čega žene stenju tokom seksa je jednostavno zato što je to automatski odgovor na zadovoljstvo. Kao što uzdišu kada potonu u kadi, zadovoljstvo koje dobijaju od seksa može izazvati takođe zvučni odgovor.

2. Automatski odgovor na bol

Naravno, žene stenju i od bola. Ako je muškarac previše grub i žena oseti bol tokom seksualnog odnosa, ona će sigurno stenjati ili vrištati.

3. Da poveća libido

Teško je proći kroz dane stresnog života bez uključivanja emocija. Čak i tokom seksa, neke od tih emocija mogu da prodru u mozak, ali mnoge žene koriste stenjanje kako bi vratile svoju glavu nazad na igru.

4. Da se osećate dobro

Da li ste ikada imali seks sa nekim ko je bio potpuno tih? To je mana da budemo iskreni. Ukoliko vaša partnerka ne napravi buku tokom seksa, osećate kao da je nešto pogrešno. Stenjanje je način da uverite svog ljubavnika da on ili ona radi stvari koje vam prijaju. Možete koristiti sva vaša čula tokom seksa.

5. Da promene ritam

Stenjanje je odličan način da promenite ritam, a da ne govorite vašem partneru rečima šta treba da radi.  

6. Da požuri stvari

Ponekad je seks tako dug, a vi ste iscrpljeni i želite da se već završi. Ponekad jednostavno želite da vaš partner požuri tako da zvuci, stenjanje ili vrištanje mogu ubrzati vašeg partnera da što pre doživi orgazam.

7. Da bude “vrelo”

Seks je mokar. Seks je prljav. Glasan, nepriličan seks je još topliji!

8. Da vas uzbudi

Ako je vašem partner potrebno dosta vremena da se uzbudi, tiho stenjanje uz poljupce može pogurati i povećati stvari.

9. Zato što je tišina ubica raspoloženja

Konačno, žene stenju tokom seksa, jer je  ćutanje ubica raspoloženja. Stvarno jeste. Osim toga, potrebno je mnogo više posla ako ćutite, nego kada oslobodite svoje inhibicije i uživate zvučno.

10. Da vam pokaže kada se bliži kraju

Ubrzano disanje i stenjanje će biti jasan pokazatelj da se ona bliži vrhuncu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group