Zbog svoje nezasite želje za seksom od žene dobio lutku koja liči na nju

Jedna žena došla je na inovativnu ideju koja može pomoći njenom seksualnom životu onda kada joj nije do igranja u krevetu sa mužem, kreiravši lutku koja izgleda kao ona...

Dvadesetrogodišnja Čar Grej i njen partner, dvadesetosmogodišnji Kalum, poseduju neusklađene seksualne nagone, što uopšte nije toliko neobično među mladim parovima današnjice.

Kako bi rasteretila njihovu vezu i udovoljila Kalumovom visokom libidu, ova mlada dama predstavila je lutku koja liči na nju i koju je ovaj par nazavao Di. Ovaj par inicijalno je planirao da istraži grupni seks sa drugim ljudima, ali je Čar ipak bila svesna sebe, gajeći zabrinutost da bi mogla postati ljubomorna.

Kako je objasnila: „Razgovarali smo o tome da malo začinimo ljubavni život i odradimo neku trojku ili četvorku međutim, kao većina devojaka bila sam zabrinuta zbog viđanja Kaluma sa drugom ženom. Stoga, druga odluka je bila da se kupi seks lutka, a kako se ispostavilo to je bio odličan potez jer je definitivno popravio naš seksualni život. Sve je ispalo odlično zbog toga što Kalum ima veliki seksualni nagon, tako da kada ja nisam raspoložena, Di je tu da me zameni“.

Par navodi da se lutka od gotovo 1.500 evra potpuno isplatila, jer je ona ubrzo začinila njihov seksualni život i pomogla im toliko da su njih dvoje napustili svoje poslove u domu za brigu o starim licima i priključili se OnlyFans platformi kreirajući zajedničku karijeru.

Di se često pojavljuje u njihovim seksualnium sesijama i kako se ispostavilo, ona im je umnogome pomogla da dostignu svojih dve hiljade pretplatnika. Ovaj par sada zarađuje oko sedamdeset hiljada evra mesečno putem ovog servisa, dok su čak u jednom danu uspeli da zarade neverovatnih deset hiljada, što je veoma impresivno kada se u obzir uzme da je lutka predstavljena pretplatnicima tek u junu.

Iako su prethodno posedovali drugu lutku, ovaj par tvrdi da ona jednostavno nije bila dovoljno zadovoljavajuća za njih, tako da su se opredelili za nešto realističniji model, koji će više podsećati na Čar.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group