Hugo Boss predstavio novu kolekciju u čast Majkla Džeksona

Popularni modni brend predstavio je novu kolekciju uoči rođendana besmrtnog pevača, Majkla Džeksona...

Majkl Džekson i posle svoje smrti još uvek dominira na plejlistama i jedan je od najslušanijih umetnika na internetu i društevim mrežama. Upravo zbog njegovih pesama koje će zauvek trajati i koje će uvek ostavljati trag na ljude, Hugo Boss brend je odlučio da novu kolekciju posveti upravo njemu i da Majkla Džeksona uzme kao glavnu inspiraciju.

Ovu kolekciju slobodno možemo nazvati „belom“ kolekcijom, jer se u njoj nalaze fenomenalna bela odela koja će sigurno biti ostvarenje snova svim mušakrcima koji vole ovu boju. Na svom omotu za album „Thriller“, Džekson je takođe nosio čisto belo odelo, pa otuda veza između njega i ove kolekcije.


Boss je na ovaj način odao poštu slavnom pevaču i potrudio se da modu iz 80-ih pono vrati. Naravno, pored belih odela, u ovoj kolekciji nalaze se i majice, košulje i pantalone, od kojih neke imaju Majklove uzrečice i slike njegovog lika.

Kolekcija će zvanično biti predstavljena 29. avgusta kada je i rođendan legendarnog pevača.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group