ModernTie – kravate koje ne morate vezivati

Ovaj genijalni koncept će sigurno doneti revoluciju u modnoj industriji...

Od kada je kravata izmišljena, muškarci se užasavaju njihovog vezivanja i čvorova koje moraju da naprave kako bi ostavili utisak. Kravata važi sa aksesoar koji naglašava da ste poslovni, uspešni i ozbiljni, tako da je neophodan deo svakog muškog ormara.

Međutim, vezivanje kravata zna da bude prilično paklen posao i mnogi muškarci to ne znaju da urade. Postoji ogorman broj ralzičitih načina vezivanja kravata, ali oni komplikovaniji pomažu da ostavite bolji vizuelni utisak. Naravno, takvi čvorovi su neverovatno teški za kreiranje.

Zato je kompanija Modern Tie napravila fantastičan koncept koji vam omogućava da za samo nekoliko sekundi stavite vašu omiljenu kravatu i da izaberete omiljeni čvor kravate. Kod ovog koncepta, čvor je kreiran tako da se odvaja od same kravate, tako da korisnik prvo izabere čvor koji žele da nosi, a zatim za njega samo zakači odgovarajuću kravatu.

Ovakav pristup kravatama omogućiće da ih muškarci zavole, ali i da dobiju sposobnost da kreiraju nove elemente njihovog stila.

Pogledajte ovaj video klp, pa nam recite kako vam se čini ovakav sistem vezivanja i stavljanja kravati:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group