Muška moda okrenuta prirodi

Uniforms for the Dedicated je švedski brend, koji je do sada bio poznat samo u zajednici snoubordera…

Oni su predstavljali inovativne kolekcije garderobe za bavljenje sportom, a posebno zimskim aktivnostima. Sada, oni su se odlučili da krenu nešto drugačijim putem, i predstave svoju prvu luksuznu kolekciju za muškarce, koja je jedinstvena, jer je posvećena očuvanju prirode i njenih osetljivih resursa, koje ljudi prebrzo i olako troše.

Njihova nova linija je idealna za svakog muškarca koji ima svoj određeni stil, ili pak voli one klasične komade u kojima će izgledati dobro gde god da se pojavi, i tako biti u centru pažnje i privući dosta radoznalih pogleda. Model koji je radio sa ovim brendom na predstavljanju njihove kolekcije je muzičar Hose Gonzales, a predstavio nam je asortiman sakoa, pantalona, kaputa i parka jakni.

Važno je naglasiti da su svi komadi iz ove kolekcije napravljeni od italijanskih materijala, što znači da ih prati reputacija visokog kvaliteta. Reciklirani italijanski kašmir i vuna bili su u rukama talentovanih krojača, koji su od njih napravili vanvremenske i večno elegantne komade. 

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group