Pronašli smo potpuno nove Air Jordan koje savršeno idu uz vaše farmerke

Ako želite nešto klasično i bezvremensko, onda su ove patike savršen izbor za vas.

Air Jordan 1 High OG "Artisanal Red" su crvene patike koje će se savršeno slagati sa vašim omiljenim farmerkama jer kombinacija ova dva elementa stvara jedinstvenu estetiku koju je teško nadmašiti.

Air Jordan 1 High OG "Artisanal Red" nudi jednostavnu, ali efikasnu kombinaciju, sa crvenom koja nije tako jarka. "Artisanal Red", kako se zove, je nijansa crvene koja je tamnija od uobičajenih verzija, bliža bordo. Ova boja nudi retro osećaj koji odlično ide uz farmerke, drugim rečima, lako možemo da zamislimo odeću sa belom majicom i farmerkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Pike (@jordan1squad)

U stvari, ova kombinacija je brza, laka i iznad svega fleksibilna. Sa ovakvim izgledom, možete otići bilo gde i pridobiti pažnju iz svih pravih razloga. Štaviše, ova kombinacija je moderna danas i takva će ostati u budućnosti jer klasika nikada ne izlazi iz mode.

Očekuje se da će Air Jordan 1 High OG "Artisanal Red" biti dostupne na Nike sajtu i odabranim prodavcima od 27. aprila, po ceni od oko 180 evra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group