Tri decenije TWINS modela brenda Camper

Ove sezone, španski brend obuće sa Majorke, Camper, slavi 30. rođendan svog iconic modela Twins koji u sezoni proleće/leto 2018 odaje počast njegovoj individualnosti i jedinstvenosti.

Pretkolekcija je u potpunosti posvećena Twins modelu, miksujući napredne i odvažne siluete, inovativne tretmane i neočekivane kombinacije boja stvarajući originalne nove stilove za muškarce i žene. Multidisciplinarni umetnik Filip Custic pružio nam je seriju atraktivnih i nadrealnih vizuala koji su ovekovečili sanjarsko raspoloženje koje je nadahnulo dizajnere.

Podsećanja radi, daleke 1988. godine Camper je napravio svojevrsnu provokaciju i doveo u pitanju važeće pravilo da obe cipele moraju da izgledaju identično. Od tada svake sezone iznenadi nas novim viđenjem modnih trendova.

Odabrane modele iz pretkolekcije za proleće/leto 2018 možete kupiti u prodavnici Camper – Terazije 31, kao i multibrand radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group